Prima pagină » Actualitate » Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh

Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh

30 iul. 2024, 08:20,
în Actualitate

Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh, după ce tânărul a fost surprins, zilele trecute, cu două tinere, tot pe plajă. Alexia a atras privirile bărbaților din jur, dar ea a avut ochi doar pentru iubitul ei, pe care este, în continuare supărată.

Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă!

Încă de la primele ore ale dimineții, Alexia Eram și Mario Fresh au mers pe plajă, semn că sunt destul de matinali. Au vrut să prindă ultravioletele, așa că și-au luat cele mai bune șezlonguri și s-au pus pe treabă. Mario Fresh a stat de vorbă câteva minute cu un amic care îi însoțea, în timp ce Alexia se uita neliniștită parcă în stânga și-n dreapta. Apele între ei erau mai agitate decât apa mării, în care au preferat să intre doar câteva minute.

În timp ce Mario stătea de vorbă, Alexia s-a așezat pe șezlong și s-a dezbrăcat. Tot timpul a stat încruntată, poate de la sorele ce îi intra în ochi, căci șatena nu a purtat ochelari. După ce s-a etalat puțin pe plajă și s-a dat cu ulei, Alexia a decis să lase de la ea. Așa că, s-a dus la Mario, care probabil era deja însetat de la cât vorbise pe plajă cu băieții, și i-a adus o cola.

După ce s-au hidratat, cuplul, alături de alți doi amici au intrat puțin în apa mării. Nu au existat gesturi tandre între ei și după ce s-au bălăcit câteva minute, au ieșit din apă și s-au întors la șezlonguri. Cântărețul descoperit de Alex Velea și-a dus mâna după ceafa iubitei, însă nici de această dată Alexia nu a schițat niciun gest. Nu tu o atingere, nu tu o privire, nimic. Eh, după imaginile astea, putem spune că lui Mario îi va fi mai greu de această dată să își determine iubita să-l ierte.

A călcat Mario Fresh strâmb?

Mario Fresh a avut o escapadă pe litoral, zilele trecute, cu două tinere cărora le-a furat, nu știm dacă inima, dar sigur skijet-ul, cântărețul și-a adus iubițica la mare. Ea, supărată nevoie mare pe îndrăzneala cântărețului de a se afișa așa, dar știți cum se spune: un weekend de pomină la cea mai cunoscută plajă din Mamaia poate șterge cu buretele orice escapadă.

Mario Fresh și-a făcut de cap cu amicul său Sărsăilă Jr. și două bunăciuni pe care le-a vrăjit pentru a le fura skijet-ul, de data aceasta, Mario a devenit, din nou, băiat de casă.

După ce s-a dat în stambă și a „improvizat” alături de două tinere pe malul mării, Mario Fresh s-a întors la jumătatea lui. Și, pentru că fiica Andreei Esca avea de recuperat, căci ea a stat acasă cât iubițelul rebel s-a distrat, Mario a decis să o ia și să plece împreună la mare. Au fost pe o plajă cunoscută din Mamaia Nord, la Nuba mai exact, acolo unde fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
08 octombrie 2024
08 octombrie 2024