Prima pagină » Cancan ultimă oră » Fiica Andreei Antonescu a împlinit 11 luni. Cum arată astăzi micuța artistei

Fiica Andreei Antonescu a împlinit 11 luni. Cum arată astăzi micuța artistei

20 nov. 2023, 10:36,
în Cancan ultimă oră

Este sărbătoare în familia Andreei Antonescu. Mezina Venice-Victoria a împlinit 11 luni, iar momentul a fost imortalizat de mămica sa. Artista a postat o fotografie alături de cele două fiice, alături de un text important.

Andreea Antonescu este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi din țară. Aceasta se poate considera o femeie împlinită, având mult succes în carieră și este mama a două fetițe frumoase, Sienna și Venice-Victoria. Astăzi, mezina a împlinit 11 luni, iar cântăreața a postat un mesaj special pe rețelele de socializare.

Ce mesaj a transmis Andreea Antonescu pe rețelele de socializare

Andreea Antonescu este cunoscută în toată țara datorită succesului în industria muzicală. Pe lângă faptul că este o artistă apreciată, este mama a două fetițe frumoase, Sienna și Venice Victoria. Mezina familiei a împlinit, astăzi, 11 luni și este bucurie mare în familia acesteia.

Cântăreața este prezentă pe rețelele de socializare și nu putea să treacă ziua specială fără să imortalizeze acest moment. Micuța Venice-Victoria a apărut într-o fotografie alături de mama și sora mai mare, Sienna. Andreea Antonescu a scris și o mică declarație cu ocazia aniversării micuței. Recunoaște cât de mult o iubește și se simte binecuvântată datorită fiicelor sale.

Andreea Antonescu nu a apelat la bonă

Andreea Antonescu este o mămică dedicată creșterii fiicelor sale. Cântăreața își împarte timpul între cele două, mai ales că Sienna s-a întors din Statele Unite ale Americii și locuiesc împreună. Încă de la nașterea micuței, mămica i-a fost alături și nu a apelat la ajutorul unei bone.

Fetițele au o relație apropiată, iar sora cea mare o îndrăgește mult pe mezina familiei și mereu petrece timp alături de ea.

Ce spune Victor Vrînceanu despre fetița pe care o are cu Andreea Antonescu

Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu s-au despărțit la numai trei luni după ce au devenit părinți. Jurnalistul a ținut să precizeze, la acel moment, că nu a fost vorba despre infidelitate, iar motivul despărțirii a fost legat strict de nemulțumirile pe care le avea fiecare în ceea ce privește relația. Și totuși, ceea ce îi mai leagă pe cei doi este fetița lor, Victoria-Venice.

În ultima perioadă, impresia generală ar fi cea potrivit căreia Andreea Antonescu își creste singură copiii și nu este ajutată de nimeni. Cu toate acestea, Victor Vrînceanu a precizat că se implică total în creșterea și educarea fiicei sale. Cu toate acestea, de cele mai multe ori se lovește de anumite refuzuri din partea fostei partenere. Ba chiar, la momentul despărțirii, Andreea Antonescu a părut mult mai interesată de pensia alimentară, decât de stabilirea programului de vizitare.

„Când am avut discuția finală despre despărțire, am întrebat-o cum facem cu copilul. Eu mă gândeam la program, iar ea mi-a spus că e OK dacă îi dau o anumită sumă de bani pe lună. (…)

I-am dat cât a vrut. Din momentul despărțirii i-au intrat negreșit banii în cont lună de lună”, a declarat spus Vioctor Vrînceanu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *