Prima pagină » Cancan ultimă oră » Fiica Anastasiei Soare, Claudia Soare, dă lovitura pe piața cosmeticelor din America: Lansează primul său anticearcăn

Fiica Anastasiei Soare, Claudia Soare, dă lovitura pe piața cosmeticelor din America: Lansează primul său anticearcăn

30 aug. 2021, 16:13,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Orice cunoscător în domeniul cosmeticelor a auzit de fiica Anastasiei Soare, Claudia Soare, care a reușit să se ridice la nivelul mamei sale considerată „regina sprâncenelor“ în America.

Conștientă că aplicarea corectorului este un pas esențial pentru rutina de machiaj complet a feței, Claudia Soare a anunțat că va lansa Essence, primul său anticearcăn, pentru a cărui perfecționare a lucrat timp de 5 ani și care va fi comercializat la 29 de dolari.

„Am lucrat mult timp perfecționând această formulă. Mi-am dorit foarte mult să funcționeze pentru toate tipurile de ten și stilurile de machiaj, indiferent dacă îl purtați cu sau fără fond de ten”, a spus Claudia Soare.

Anastasia si Cluadia Soare

Noul anticearcăn gândit de echipa Claudiei Soare a fot conceput pentru a simplifica rutina de machiaj, acesta oferind efecte estompante pentru a ascunde petele nedorite, fără a fi nevoie să faceți retușuri și / reaplicări constante.

Potrivit fiicei Anastasiei Soare, corectorul este ca „a doua piele” și este ideal pentru a crea aspectul minimalist din acest an.

„Dacă sunteți un purtător de machiaj minim, vă va plăcea cât de natural arată acest corector. Frumusețea acestei formule este că a fost concepută foarte versatilă și foarte ușor de aplicat, astfel încât să nu petreceți o oră făcându-vă machiajul. Puteți să-l utilizați pentru a ascunde, a lumina sau pentru o acoperire generală.”, a precizat Claudia Soare.

Anastasia si Cluadia Soare

Anastasia Soare: Vârstă, înălțime, carieră

Anastasia Soare este fondatorul și CEO-ul brandului „Anastasia Beverly Hills“. Anastasia Soare, în vârstă de 65 de ani și 1,78 înălțime, s-a născut și a crescut în România, unde a studiat arta și arhitectura. La vârsta de 32 de ani, Anastasia a plecat în America, unde s-a angajat ca estetician.

În SUA, Anastasia și-a dat seama că femeile nu acordă atenție felului în care arată sprâncenele lor și așa a început afacerea care s-a transformat în ziua de astăzi într-un adevărat imperiu.

În prezent, Anastasia Beverly Hills are peste 300 de angajați și aproape 500 de produse proprii vândute în peste 2.000 de magazine la nivel global.

Anastasia si Cluadia Soare

 

Relația Anastasiei Soare cu Claudia Soare: A concediat-o cu câțiva ani în urmă!

Anastia Soare a dorit de la bun început să-și ajute fiica și a angajat-o ca recepționeră în salon când încă nu-și terminase școala. Claudia s-a dovedit a fi foarte eficientă, însă și-a deranjat mama cu faptul că întârzia dimineața doarece ieșea noaptea împreună cu prietenele ei.

După ce a avertizat-o că o va da fară dacă mai întârzie, Anastasia s-a ținut de cuvânt și și-a demis fiica. Claudia Soare s-a angajat la o companie de asigurări, însă bani de cheltuială îi cerea tot mamei sale. Anastasia a refuzat să-i dea bani, în schimb i-a spus că a venit momentul să se comporte ca un adult oferindu-i job-ul înapoi, cu condiția să nu mai întârzie.

Lecția predată atunci de Anastasia fiicei sale a avut efecte, Claudia devenind o adevărată profesionistă, mândră că lucrează în firma creată de mama ei.

Anastasia si Cluadia Soare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *