Prima pagină » Radio » Actualitate » Fiica adoptivă a Stelei Popescu vinde mobila din casa artistei. Ce avere a moștenit Doina Maximilian

Fiica adoptivă a Stelei Popescu vinde mobila din casa artistei. Ce avere a moștenit Doina Maximilian

29 iun. 2022, 11:10,
în Radio

Doina Maximilian, fiica adoptivă a Stelei Popescu, a scos la vânzare, recent, mai multe piese de mobilier care i-au aparținut artistei. După cum se știe, regretata actriță s-a stins din viață în urmă cu aproape cinci ani, în urma unui accident vascular cerebral. După moartea acesteia, Doina Maximilian a fost cea care a moștenit cea mai mare parte a averii Stelei Popescu.

Stela Popescu a murit pe 23 noiembrie 2017, în locuința sa din București, după ce a suferit un AVC. Vestea că îndrăgita actriță s-a stins din viață a șocat pe toată lumea. La scurt timp după decesul actriței s-a aflat că moștenitoarea legală este Doina Maximilian, fiica adoptivă a ei și a lui Puiu Maximilian. În urmă cu puțin timp, fanii actriței au fost surprinși să vadă că mobila din locuință acesteia a fost pusă de vânzare pe Internet.

Fiica adoptivă a Stelei Popescu vinde mobila din casa artistei

Așadar, este vorba de cinci scaune pe care Stela Popescu le ținea în living. Acestea sunt sculptate în stil Chippendalle, restaurate și retapițate cu motive vegetale specifice și picioare de tigru. Iată cum arată întreg anunțul.

Pe un site de vânzări la mâna a doua, cinci scaune din casa Stelei Popescu au fost scoase la vânzare. Setul este făcut din lemn masiv, iar cei care vor să se bucure de acesta trebuie să scoată din buzunar nu mai puțin de 1.000 de euro. În anunțul postat pe Internet se specifică și faptul că cele cinci scaune au aparțiunt regretatei artiste Stela Popescu.

„Set de 5 scaune lemn masiv, sculptate în stil Chippendalle, restaurate și retapițate cu motive vegetale specifice și picioare de tigru la Bavaria Kulturhaus zona Universitate tradițiile naționale nu se pierd. Setul a aparținut regretatei artiste Stela Popescu”, se arată în descrierea anunțului de vânzare, postat pe internet.

Ce avere a lăsat Stela Popescu

Cea mai mare parte din averea Stelei Popescu a ajuns la fiica sa adoptivă, Doina, care a fost înfiată de ea și de soțul ei, Puiu Maximilian. Astfel, Doina Maximilian (care are o fiică și un nepot) a moştenit un bloc cu trei etaje în Bucureşti, estimat la cel puţin 500.000 de euro, o vilă în Crevedia, de 220.000 de euro, o vilă în staţiunea 2 Mai, de 200.000 de euro, dar şi una, de peste 250.000 de euro, în centrul Bucureștiului, unde mama sa a locuit până la finalul vieții.

Totodată, actrița mai deținea un apartament pe Calea Moşilor şi o casă pe Strada Thomas Masaryk, dar și mai multe terenuri, iar în cont avea peste 300.000 de euro, sumă care i-a revenit tot fiicei sale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *