Prima pagină » Titlurile zilei » Figuri de interlop în centrul Iașului în urma unui accident rutier! Fiul unui afacerist a făcut prăpăd pe Sfântul Lazăr: „Nu cred că supraviețuia, scaunele noastre s-au rupt de la impact” – FOTO

Figuri de interlop în centrul Iașului în urma unui accident rutier! Fiul unui afacerist a făcut prăpăd pe Sfântul Lazăr: „Nu cred că supraviețuia, scaunele noastre s-au rupt de la impact” – FOTO

22 dec. 2023, 02:00, 30 ,
Aleksandra SISMANOVIC în Titlurile zilei

Gabriel Frunză a avut o atitudine de interlop în centrul Iașului, după ce a provocat un accident auto în seara de 18 decembrie pe strada Sfântul Lazăr. Tatăl băiatului încearcă să mușamalizeze incidentul

Pe 18 decembrie 2023, în jurul orei 23:00, a fost produs un accident auto pe strada Sfântul Lazăr. Conform martorilor, reiese faptul că Gabriel Frunză, în vârstă de 26 de ani, fiul afaceristului Sorin Frunză, făcea raliuri cu un alt participant din trafic. Aflat la volanul unui autoturism marca Volkswagen, acesta a pierdut controlul volanului și s-a izbit în Dacia Logan, ce circula regulamentar. În urma acestui raliu, autoturismul Dacia a fost serios avariat. Șoferul care concura cu Gabriel Frunză a dispărut pe altă arteră după momentul impactului.

„Conduceam pe strada Sfântul Lazăr cu o viteză de 40 km/oră. Înainte cu 50 de metri de intersecția cu strada Smârdan, am semnalizat pentru a mă putea încadra pe bandă ca să virez la dreapta. Am văzut în oglinda retrovizoare două mașini care veneau cu o viteză foarte mare spre mine, cred că aveau peste 90 km/h. Din punctul meu de vedere, cele două mașini se întreceau, făceau concurs de viteză, n-ai cum să mergi cu o viteză atât de mare pe strada aia, unde există și treceri de pietoni.

Dacă nu intra în mine, putea să lovească un pieton, era imposibil să nu se întâmple vreun accident la ce viteză avea Gabriel Frunză. Unul mergea pe o bandă, iar unul pe alta, exact ca la un raliu. Eu nu am mai avut nicio reacție când am văzut în oglindă ce se întâmplă, iar în câteva fracțiuni de secundă am auzit o bubuitură puternică. Mașina este distrusă, la cât de puternic a fost impactul, luneta s-a spart în bucăți de sticlă instant, nu mai zic de scaunele mașinii. Dacă aveam un pasager pe bancheta din spate, nu cred că supraviețuia, scaunele noastre s-au rupt de la impact”, a spus Mihai Petrei, șoferul Daciei, în vârstă de 27 de ani.

Sorin Frunză își apără fiul, interlopul din Iași care a provocat un grav accident rutier

Conform celor relatate de șoferul mașinii distruse, în seara accidentului, Gabriel Frunză nu a dorit să discute cu Mihai Petrei și l-a sunat pe tatăl lui, Sorin Frunză, ca să rezolve situația. Patronul restaurantului Escape din Iași, Sorin Frunză, a mai fost implicat și alte în scanduluri în ultimul an. Acesta s-a prezentat la locul accidentului și i-a propus lui Mihai Petrei să rezolve situația pe cale amiabilă, fără să implice autoritățile.

„S-a prezentat Sorin Frunză la locul accidentului și mi-a spus că nu vrea să implice autoritățile și presa, vrea să rezolve totul pe cale amiabilă. Eu l-am crezut și am făcut o înțelegere, să-mi dea bani sau o altă mașină. Domnul Sorin a zis că va chema două platforme ca să ia mașinile. Am stabilit că ne vedem marți dimineață (19 decembrie 2023 – n.r.), să mergem la un service auto ca să repare mașina, dar ne-a tras țeapă, ne-a tot amânat. Nu am mai mers nici la service, nici bani nu am primit și nicio altă mașină. Nu a fost de acord să ne dea valoarea mașinii distruse. Pâna la urmă, m-am hotărât să merg la poliție”, a mai spus șoferul mașinii accidentate, Mihai Petrei.

Gabriel Frunză: „Nu avea nimeni viteză”

Reporterii BZI l-au contactat pe Gabriel Frunză și pe tatăl său pentru a afla detalii despre accident. Tânărul șofer a declarat revoltat că nu dorește să furnizeze informații despre accident, deoarece consideră că nu s-a întâmplat o tragedie și că situația se va rezolva în timp. Sorin Frunză a fost contactat telefonic, dar a refuzat să dialogheze cu reporterii BZI.

„Nu doresc să discut cu nimeni. De unde până unde BZI Iași să mă contacteze pe mine? Nu știu despre ce accident vorbiți, nu am ce să declar și nici nu vreau. Nu avea nimeni viteză”, a spus Gabriel Frunză, tânărul care a provocat accidentul în seara de 18 decembrie.

Sorin Frunză încearcă să mușamalizeze fapta fiului său, care a avut un comportament de interlop după ce a provocat un accident rutier în Iași.

Comentarii
  • al dracu afacerist tasu, numai in falimente o tine, i-a dat lu prostu de fiusu cazan de 500 euro sa moara ca prostu prin oras

  • Un țăran cu figuri… La bocnă cu toți ăștia…2-3 ani cu executare si adio permis pe veci. Pai tre să omoare pe cineva ca sa se aplice „legea”????

  • Șofer din 1976

    Mare greșeală!
    În aceste cazuri când ți a fost pusă viața în pericol NU este loc de negociere.
    Chemat poliția urgent, etilotest, droguri, constatare și în final instanța de judecată.
    Ce este atât de complicat?
    Acum stai și te rogi de ei.

  • Ăla cu mașina avariată a greșit,gândind că o să obțină mai mult…sunat imediat la 112 și rezolva problema… Apoi pus mâna pe o bâtă și rupte oasele și golanului ăla tânăr și lui ta-su și gata, problema era rezolvată.

  • În cazul unui astfel de accident nu se negociază… Trebuia chemată poliția, dacă șoferul era băut sau drogat? Oricum mergeți la poliție…

  • N ai declarat on 24 de ore ..pa pa! Ala a scapat de suflat verificat etc….asa i cand te lacomesti! Ai crezit ca iti iei logan nou…asa ti ai cam luat o!!!!

  • Dacia mergea cu 40 la oră și a semnalizat să se încadreze pe bandă să poată face virajul la dreapta cînd a fost lovit din spate. Ca să se încadreze pe bandă să facă dreapta înseamnă că era la axul drumului. Avea 50 de metri dar ca să faci dreapta trebuia să înceapă manevra la 100 de metri de intersecție. Parcă așa e la regulament. Dacă tot ai 40 la oră și faci dreapta de ce nu alegi banda din timp? Cred că s-au întâlnit 2 fără experiență. Unul cu Dacia care mergea încet, vroia să facă dreapta și a ezitat cind și-a dat seama că nu mai are timp că venea unu cu viteză din spate. Și unu care venea tare din spate și s-a crezut la raliuri. Din păcate in ultimul timp vedem accidente in care se poate spune că mersul incet ucide nu viteza. Ne grăbim toți, încet sau cu viteză spre destinații necunoscute

  • Martafoii dracu

    Afacesitii p***i… un cazan de masina care nu o primeste nici la foer vechi si acum se f*t in c*r la 2 lei cat tre sa ii dea omului pe logan. Trebuie batuti si tatal si fiul

  • Cine mai e și gun oiul asta de patron???

  • Titlul Zilei

    Vasile, cine ți-a dat carnetul? 😂😂🫣 Restul e cancan, mari interlopi „boschetari” 🤣

  • LUAT PERMISUL PE VIATA SI BAGAT PUTIN LA ZDUP SI DEVINE MIELUSEL…..TATICU UN NESIMTIT CARE NU CUNOASTE CUVINTUL EDUCATIE……UN NESPALAT CU BANI DAR TOT UN NESPALAT RAMANE

  • vasluian mutat in iasi

    cotetari

  • Eu nu am auzit de acest gunoi de la Escape, sorin frunza ( am scris special cu litere mici, nu prezinta interes, e un jeg )

  • Pusi unu linga altu, tata si fiu , seamana cu doua buci . La idiotzi de genul asta platiti cind mergeti sa „sustine-ti restarantele romanesti’ si platiti preparate la niste preturi triple fata de cat costa de fapt . Sa le dau la MU-E cu ETZCHEIPU lor cu tot in special lu
    (maica/sora/nevasta)-sa.

  • Ce tot vorbiti acolo ca daca era beat sau drogat sa vina politia….Daca e beat sau drogat, nu mai faci nimic pe asigurarea lui. Doar sa te pisi pe ea.
    Cand vedeti ca aveti unu beat care v-a tamponat, duceti-l acasa si culcati-l si va intalniti a doua zi la politie, daca vreti sa va faceti masina pe asigurarea lui, ca daca vine politia si scrie in procesul verbal ca era beat, pa asigurare. Cu ceva incanta ca ii ia aluia permsul sau ii face dosar si voi va faceti masina pe banii vostri?

  • O sa iei la cioc daca esti prost si nu stii legislatie. 24 de ore daca au trecut,le iei mielu-n gura de acum. Pa!

  • N-ai dreptate leo! , victima isi face mașina pe asigurarea ,,drogatului betivului) iar firmei de asigurari il obliga instanta sa i plateasca despagubirile.

  • Misa Mora Publi24

    Ce afacerist a fost asta?

    Nu va uitați și la fata lui.. Sorin frunză nu va fi niciodată altceva decât o sluga utila..
    Păcat de prostul cu loganul ca a pus botul la vrajeala lui.. Frunză e plin de datorii ma mir cum de nu s-a mierlit încă.. De unde sa aibe bani sa ii cumpere masina lu ala.. Cand el nu are masina pe numele lui.. Regia asta a fost făcută sa scape cap de pepene de un dosar penal pentru conducere sub influenta substanțelor psihedelice.. Vorbește lumea prin oras ca ii cam plac prafurile lu asta mic

  • „făcea raliuri”!?

  • Tentative de afaceristi

    Ia-ți făcut interlopi și pe ăștia gata de acum chiar se cred pripasii ăștia 2 frunză Jr interlop cu passat și frunză senior un dator vândut 2 pripasi

  • Asa oras, asa interlopi 🙂

  • Sa ramaneti amandoi fara permis

    Daca esti lacom.cum adica ne-am inteles amiabil ati facut constatarea amiabila?atunci nu te interesa ce face frunza ca aveai treaba cu asiguratorul si frunzele cadeau ca e iarna.asa ce ai zis ca te imbogatesti.ai partea ta de vina si parca scria prin ordonanta aia care ne lasa sa conducem ca daca nu faci amiabila sau nu te prezinti la politie in 24 de ore dupa avarie ramai si fara permis o perioada si daca nu v-ati dus nici unul iaca o sa mergeti doar cu tramvaiul,uber si taxi in ianuarie.p.s. puteti lua o cursa la comun ca e mai ieftin.

  • Leo, habar n-ai ce vorbesti. Chiar daca soferul vinovat e beat sau drogat, RCA-ul lui (daca are) despagubeste in continuare victimele. Apoi compania de asigurari, daca doreste, poate incerca sa-si recupereze banii de la betivan.

    RCA-ul va proteja victimele in continuare, dar nu va mai proteja vinovatul. Ce scrii tu e total fals!

  • Bivolaru Georgiana Mariana

    domnilor jurnaliști dc tot insistați cu imaginea asta de afacerist..si mai nou de interlop..
    în cel mai bun caz puteți sa spuneți de el ca e un escroc..ce fapte a făcut curatenia asta ca tremura căcatul în el in fata doamnei
    Anea..
    sincer îmi pare rău de domnul cu Logan-ul dar pe viitor sa fie mai atent când cineva care miroase a Str8 și e îmbrăcat din Egros vine și ii spune ca ii cumpara o masina..
    de unde sa aibă asta bani stimate domn când el de-abia apuca sa își plătească dobânzile sa nu mai zicem de datorii..
    ps: Sorine vezi ca accidentul asta nu e o scuze sa nu mai faci plata pe luna în curs..
    nu cred ca are rost sa vin pana la Sorogari sa îmi murdăresc papucii de noroi..ca după o sa apară penalizări..

  • Bine – mi pare ca ai luat teapa! Prostia (lacomia) se plateste.

  • Să-mi bag poula-n măta de figurant, fiu de cățea ce ești, să-i dau la mouie lui tact-tu care a făcut așa lepră.

  • Mai Vasile lasa prostiile. De regula daca lovesti din spate esti vinovat si deci bun de plata. Bine ca nu a ajuns nimeni la spital sau chiar mai rau ca autorul accidentului sa aiba necazuri mai mari. Eu unul m-as fi deplasat direct la Biroul Politiei Rutiere si declaram accidentul indiferent daca autorul dorea sau nu sa ma insoteasca. Se evitau astfel si nervii si discutiile inutile. In final se poate apela la un service serios pentru reparatii si trimite decontul autorului pentru decontare.

  • Leo, ești în eroare. Chiar dacă vinovatul e băut se despăgubește dar face regres împotriva lui. Asiguratorul Îi cere în instanță banii de reparație.

  • Ioan-Cristian

    Ziariștilor ☝️
    Cat vă plătește zdrențele societății 🧠💣🧠💣🧠💣
    Să le fc publicitate🤣
    Legile sunt doar pe hârtie 🤔
    Sau conteaza că☝️
    Il tine tacsu in spate 🤣
    10 ani pe dreapta ☝️
    Vb nu isi au rostu la ZDRENTELE SOCIETĂȚII 🧠💣🧠💣🧠💣🧠💣
    Afara era si legat☝️

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *