Prima pagină » Culinar » Garnituri » Ficatei la ceaun, cu mamaliguta si usturoi
Ficatei la ceaun, cu mamaliguta si usturoi

Ficatei la ceaun, cu mamaliguta si usturoi

13 nov. 2013, 00:15,
în Culinar
a:3:{s:7:"site_id";i:2;s:6:"old_id";i:11760;s:8:"site_url";s:14:"culinar.bzi.ro";}

Reteta de ficatei la ceaun, cu mamaliga si usturoi.

Ingrediente
:

500 g ficatei de pui
6 catei usturoi
sare
piper dupa gust
4 linguri ulei
apa
 
Mod de preparare:

Spalam ficateii si ii curatam de pielite. Ii condimentam dupa gust cu sare si piper si ii punem in ceaun in uleiul incins. Adaugam si usturoiul pisat, apoi ii acoperim cu apa, punem pe foc mic cu capac! Din cand in cand amestecam ca sa nu se lipeasca! Ii lasam sa scada. Cand sunt gata mai putem adauga usturoi pisat! Serviti cu placere alaturi de mamaliguta.

sursa: sfatulparintilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`