Prima pagină » Local » Fetița de doi ani are nevoie de donatori după ce explozia unei sobe i-a provocat arsuri grave pe tot corpul – FOTO

Fetița de doi ani are nevoie de donatori după ce explozia unei sobe i-a provocat arsuri grave pe tot corpul – FOTO

28 nov. 2023, 02:00,
Cristina Doroftei, în Local

Disperarea din ochii părinților este de nedescris. Singurul lor copil se luptă pe patul de spital, chipul i-a fost atins de flăcări, iar zâmbetul i s-a stins. O secundă de neatenție putea să-i fie fatală. Cu toate acestea, moartea încă se plimbă pe lângă Ariana. Fetița are nevoie de donatori care să-i salveze viața. Părinții săi nu mai au putere și așteaptă să se întâmple un miracol.

Fetița de doi ani are nevoie de donatori și este înconjurată de medici

Persoană care donează sânge

Părinții fac un apel disperat către cei care-i pot salva viața fetiței de doi ani

Copila în vârstă de doar doi ani și trei luni a trecut prin chinuri greu de imaginat sâmbătă dimineață, pe data de 25 noiembrie. Aceasta se afla singură acasă, iar în camera unde se juca a avut loc o explozie. Două camere au fost mistuite de foc, precum și jucăriile fetei, lăsând în casa de la Botoșani frică și lacrimile unui copil care nu știa ce să facă. Tragedia a fost provocată de o sobă nesupravegheată. Bunica este cea care i-a salvat viața și a scos-o din încăperea cuprinsă de flăcări imediat cum a sesizat pericolul.

Ariana Maria Danila a suferit arsuri pe aproximativ 20 la sută din suprafața corporală, de gradul doi și trei. A suferit arsuri pe torace, regiunea cervicală anterioară, pe față și pe brațe. Inițial, copila a fost preluată şi intubată de echipajul de Terapie Intensivă Mobilă din Botoșani, a ajuns în Unitatea de Primiri Urgențe Botoşani, iar ulterior a fost transferată la Iași. Copila a ajuns în stare gravă la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Sf. Maria” din Iași, unde a intrat direct în sala de operație.

Disperarea părinților nu are limite

salon din cadrul spitalului Clinic de Urgență pentru Copii „Sf. Maria” din Iași

Copila a ajuns în stare gravă la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Sf. Maria” din Iași, unde a intrat direct în sala de operație

În prezent, situația este îngrijorătoare, părinții îi roagă cu disperare pe cei care au posibilitatea să doneze sânge la Centrul de Transfuzie Sanguină din Iași. Rețelele de socializare au fost luate cu asalt de astfel de postări, însă nu se știe dacă Ariana va trece cu bine peste o astfel de tragedie. Pentru a asigura o parte din donatori, Andrei Danila, tatăl fetiței de doar doi ani, asigură transport gratuit către Centrul de Transfuzie Sanguină din Botoșani. Părinții fac un apel disperat către cei care-i pot salva viața singurului copil pe care-l au.

„Fetița noastră în vârstă de doi ani și trei luni are nevoie urgentă de sânge, mai exact A2 pozitiv. Cine este binevoitor și dorește să o ajute, o poate face la Centrul de Transfuzie Sanguină din Botoșani, sau Centrul de Transfuzie Sanguină din Iași cu specificația Ariana Maria Danila, care este internată la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „ Sfânta Maria” din Iași. Vă mulțumim”, se arată într-o postare făcută pe rețelele de socializare de Andrei Danila, tatăl, în legătură cu faptul că fetița de doi ani are nevoie de donatori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *