Prima pagină » Local » Fetiţă de 2 ani, cu răni vechi, a ajuns în comă la Spitalul Sf. Maria din Iași. Mama copilei a muşcat-o – UPDATE
Fetiţă de 2 ani, cu răni vechi, a ajuns în comă la Spitalul Sf. Maria din Iași. Mama copilei a muşcat-o - UPDATE

Fetiţă de 2 ani, cu răni vechi, a ajuns în comă la Spitalul Sf. Maria din Iași. Mama copilei a muşcat-o – UPDATE

13 sept. 2021, 08:16,
în Local

O fetiţă, în vârstă de doar 2 ani, a ajuns la Spitalul Sf. Maria din Iaşi, în comă. Copila a fost preluată de urgenţă şi i s-au aplicat manevre de resuscitare. Conform declaraţiei mamei, copilul s-ar fi înecat în cadă.

Poliţia ieşeană a fost sesizată şi s-a deschis o anchetă, după ce pe corpul fetiţei au fost găsite răni mai vechi. De asemenea, tatăl copilului îşi bănuieşte soţia că ar fi agresat-o fizic. Starea copilului este gravă.

Reprezentanţii Spitalului Clinic de Copii Sf. Maria din Iaşi au menţionat că au fost anunţate forţele de ordine pentru a se stabili cu exactitate întreaga situaţie de fapt. De asemenea, a fost solicitată şi o expertiză de la Institutul de Medicină Legală.

UPDATE: Copilul în vârstă de 2 ani, în ciuda eforturilor medicilor, a decedat din nefericire.

Ce spun autoritățile în cazul fetiței de 2 ani

„La data de 08 septembrie ac, polițiștii ieșeni au fost sesizați de către reprezentanții unei unități medicale despre faptul că, în seara zilei de 07 Septembrie ac, o minoră de 2 ani a fost adusă de mama sa, care le-ar fi declarat că ar fi lăsat-o nesupravegheată pe aceasta aproximativ 3 minute în cada cu apă, iar când a revenit a găsit copilul inconștient.

Întrucât la data de 12 Septembrie anul curent, a fost constatat decesul copilului, a fost dispusă efectuarea necropsiei.

În cauză polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Iași efectuează verificari pentru luarea măsurilor care se impun”, a transmis IPJ Iași.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *