Prima pagină » Radio » Actualitate » Fetița cu chip de păpușă, dar cu corp de culturistă. Micuța Kynlee face senzație pe Instagram

Fetița cu chip de păpușă, dar cu corp de culturistă. Micuța Kynlee face senzație pe Instagram

16 mart. 2023, 11:23,
în Radio

Kynlee Heiman, este fetița cu chip de păpușă, dar cu corp de culturistă, care la doar 6 ani a ajuns să facă senzație pe Instagram. Și totuși, micuța gimnastă și model a stârnit numeroase controverse, părinții ei fiind criticați că o exploatează. Internauții susțin că nu este normal ca un copil să facă antrenamente de o asemenea intensitate.

O fetiță din Statele Unite a stârnit o mulțime de reacții controversate după ce câteva filmulețe cu ea au ajuns virale. Gimnastă și model la numai 6 ani, micuța Kynlee Heiman are un chip de păpușă, care vine la pachet cu un corp de culturistă.

Fetița cu chip de păpușă, dar cu corp de culturistă

Internauții s-au împărțit în două tabere în ceea ce o privește pe micuța Kynlee. Sunt unii care o laudă pentru perseverență și motivație, însă cealaltă tabără îi critică părinții ei pentru că o exploatează și „forțează” să facă antrenamente de o intensitate nefirească pentru un copil de 6 ani. Un caz asemănător a fost cel al lui Giuliano Stroe, care era supranumit micul Hercule.

Oricum, fetița cu abdomen cu pătrățele nu avea cum să treacă neobservată pe rețelele de socializare. Astfel, sunt aproape 200.000 de oameni o urmăresc pe Instagram.

„Cred că dacă este fericită și în siguranță, atunci nu văd care este problema. Mereu zâmbește și sunt sigură că îi place ce face. Poate când va mai creste, va descoperi o nouă pasiune”, a comentat cineva pe pagina fetiței.

„Nu înțeleg de unde atâtea critici. Este o gimnastă talentată, plină de energie, care pare fericită în toate clipurile postate.”

„Oamenii care zic că nu pare sănătoasă sunt aceiași care dau zahăr copiilor lor… Atâta timp cât își face antrenamentele sub supraveghere, cu siguranță îi va prinde bine în viitor”, a comentat un alt internaut.

Există și reacții negative cu privire la ea

Desigur, părerile sunt împărțite astfel că există foarte multă lume căreia nu i se pare normal ca fetița să arate așa la o vârstă atât de fragedă.

„O fetiță de 6 ani nu ar trebui să aibă pătrățele pe abdomen” / „Fetița asta are niște părinți îngrozitori. Nu se preocupă de sănătatea fiicei lor”, susțin unii internauți.

Și totuși, îi sunt găsite scuze deoarece sportul pe care îl practică cere dezvoltarea unei asemenea musculaturi.

„Nu e vorba de exploatare din partea părinților. Gimnastele au tendința de a avea astfel de corpuri…”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *