Prima pagină » Radio » Actualitate » Fetele de la Andre au slăbit la America Express. Însă, împreună, cântăresc mai puțin decât Scărlătescu

Fetele de la Andre au slăbit la America Express. Însă, împreună, cântăresc mai puțin decât Scărlătescu

28 mart. 2023, 14:01,
în Radio

Fetele de la Andre au slăbit la America Express, la fel ca și ceilalți concurenți, ajungând să aibă câte 49 kg la finalul competiției. Și totuși, o greutate considerabilă a pierdut chef Scărlătescu, respectiv 14 kg. Cu toate acestea, cântărite împreună, Andreea Bălan și Andreea Antonescu au mai puțin decât simpaticul chef.

Nu mai este un secret faptul că participanții de la America Express au de îndurat condiții aprige, foamete, stres și oboseală. Toate acestea duc la un deznodământ destul de firesc: pierderea în greutate. Este și cazul Andreei Bălan și al Andreei Antonescu. Oricum, împreună, fetele de la Andre cântăresc mai puțin decât Cătălin Scărlătescu.

Fetele de la Andre au slăbit la America Express

Poate cea mai evidentă transformare de la America Express 2023 a fost cea a lui Cătălin Scărlătescu. Celebrul chef a reușit să dea jos nu mai puțin de 14 kilograme. În momentul plecării în competiție, Scărlătescu cântărea 115 kilograme, ceea ce înseamnă că, până la final, a ajuns la 101 kg.

Totodată, Andreea Antonescu și Andreea Bălan cântăresc împreună 98 de kilograme. Într-o postare făcută pe rețelele de socializare, după finala America Express, Andreea Bălan i-a felicitat pe cei doi câștigători, Cortea și Bordea. Printre altele, cântăreața a mărturisit că este tare mândră de parcursul său și al Andreei Antonescu, mai ales că, la cele 49 de kilograme pe care le au fiecare în parte, s-au luptat cot la cot cu doi bărbați puternici.

„Felicitări @bordeacatalin & @nelucortea! Cei mai buni au caștigat și cele mai ambițioase perechi au fost în finală. Ne bucurăm pentru locul 2 și că noi două la 49 de kg am luptat cot la cot cu niște bărbați puternici. A fost o experiență unică pe care nu o voi uita niciodată! Sunt mândră de mine că nimic nu m-a doborât în această viață, că sunt ambițioasă și de fier atunci când trebuie să muncesc și să obțin țelul sau un loc pe podium, dar totodată această forță a mea vine dintr-o sensibilitate profundă și aparte pe care puțini o văd. Așa sunt eu și așa am reușit în viață. Mulțumesc pentru lecții”, este mesajul postat de Andreea Bălan pe Facebook.

Cu ce se confruntă concurenții după America Express

Invitată în cadrul unui podcast, producătoarea show-ului America Express, Mona Segall, a dezvăluit faptul că majoritatea concurenților își revin cu greu după această experiență. Se pare că adrenalina cursei provoacă un soi de dependență, dependență ce se resimte în momentul în care ajung acasă. Este și cazul lui Speak. Artistul a intrat în depresie imediat cum a revenit la rutina zilnică.

„E adrenalina cursei și devii dependent de adrenalină. Problema e că se întorc acasă, Speak a fost în depresie 2 luni. Au fost mulți ca ei. N-a ieșit din casă pentru că nu știa ce să facă. Avea nevoie de cursă, de adrenalină”, a spus Mona Segall, în cadrul podcast-ului „Fain și Simplu”, moderat de Mihai Morar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *