Festivitatea de decernare a premiilor obținute la Olimpiada de Informatică

13 apr. 2022, 00:01
Ana Crețu, în Eveniment-Social

Inspectoratul Școlar Județean Iași organizează Festivitatea de decernare a premiilor obținute de elevii din județul Iași la Olimpiada de Informatică 2022. Acest eveniment va avea loc miercuri, 13 aprilie 2022, ora 14.30, în Sala de Festivități a Colegiului Național Iaşi. Mai mulți elevi de la colegiile și liceele din Iași au primit premii, medalii și mențiuni la etapa națională.

În perioada 9 – 10 aprilie 2022 s-au derulat probele de baraj pentru seniori și juniori de la Olimpiada Națională de Informatică. Elevii ieșeni au obținut rezultate deosebite, iar munca și efortul depus va fi răsplătit în cadrul evenimentului de festivitate. Olimpiada de Informatică 2022 în județul Iași s-a derulat după un calendar prestabilit.

Festivitatea de decernare a premiilor obținute de elevii ieșeni la etapa națională și la etapa județeană a Olimpiadei de Informatică

afis care anunta festivitatea de premiere pentru Olimpiada Judeteana de Informatica

Olimpiada de Informatică 2022 în județul Iași s-a derulat după un calendar prestabilit

Inspectoratul Școlar Județean Iași organizează Festivitatea de decernare a premiilor obținute de elevii din județul Iași la Olimpiada de Informatică 2022. Evenimentul va avea loc miercuri, 13 aprilie 2022, ora 14.30, în Sala de Festivități a Colegiului Național Iaşi.

În anul şcolar 2021-2022, Olimpiada de Informatică a fost organizată de Ministerul Educaţiei în parteneriat cu Societatea de Excelență și Performanță în Informatică (SEPI). Desfășurarea probelor a avut loc în sistem instituționalizat online atât pentru secțiunea de gimnaziu, cât și pentru secțiunea de liceu.

Olimpiada de Informatică 2022 în județul Iași s-a derulat după un calendar prestabilit. La nivel de județ, elevii din ciclul gimnazial au trebuit să participe la olimpiada de informatică în data de 5 martie, iar liceenii au avut olimpiada mai târziu, pe 13 martie. Etapa națională pentru elevii ieșeni pentru secțiune de gimnaziu a avut loc pe 2 aprilie, iar pentru secțiunea de liceu pe 3 aprilie 2022.

Rezultatele obținute de elevii ieșeni sunt unele deosebite, la etapa națională s-au calificat 32 de elevi de la nivelul gimnazial și 40 de elevi de la nivel liceal, din cei 195 de elevi premiați la etapa județeană. Barajul pentru constituirea lotului național pentru junior, a fost pe 9 aprilie 2022 și pentru seniori, pe 9 și 10 aprilie 2022.

Inspectoratul Scoalr Judetean Iasi

Inspectoratul Școlar Județean Iași organizează Festivitatea de decernare a premiilor obținute de elevii din județul Iași la Olimpiada de Informatică 2022

ISJ Iași a organizat etapele olimpiadei la mai multe centre de concurs

mai multe medalii

Rezultatele obținute de elevii ieșeni sunt unele deosebite, la etapa națională s-au calificat 32 de elevi de la nivelul gimnazial și 40 de elevi de la nivel liceal

Etapele Olimpiadei de Informatică au fost organizate de către  Inspectoratul Școlar Județean Iași și au avut loc în următoarele centre de concurs: Colegiul Naţional „Costache Negruzzi”, Colegiul Național „Emil Racoviţă”, Liceul Teoretic de Informatică „Grigore Moisil”, Colegiul Național Iași, Colegiul Național „Garabet Ibrăileanu”, Liceul Teoretic „Miron Costin” Iași și Liceul Teoretic „Miron Costin” Paşcani.

În perioada 9 – 10 aprilie 2022 s-au derulat probele de baraj pentru seniori și juniori de la Olimpiada Națională de Informatică, la care au participat 15 elevi de nivel gimnazial și 23 elevi de nivel liceal din județul Iași.

Toți elevii participanți la baraj au primit premii, mențiuni și medalii la etapa națională. Rezultatele pot fi consultate accesând site-ul olimpiadei https://sepi.ro/page/oni2022.

Elevii se pregătesc din greu pentru a obține rezultate pe merit. În cadrul festivității vor fi prezenți profesori și reprezentanți ai ISJ Iași, prof. Luciana Antoci, prof. Dr. Adrian Iftene de la Facultatea de Informatică, Universitatea ”Al. I. Cuza” Iași, Dan Zaharia de la Școala Informatică de IT. Precum și Ștefan Adrian Apăteanu de la Edu Apps, Mădălina Hodorog de la Relmagine Education și mulți alții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *