Prima pagină » Eveniment-Social » Festivalul caritabil „Glasul Vieții”, organizat de părintele Dan Damaschin în Eforie Nord, vine în ajutorul copiilor ce provin din familii defavorizate – FOTO

Festivalul caritabil „Glasul Vieții”, organizat de părintele Dan Damaschin în Eforie Nord, vine în ajutorul copiilor ce provin din familii defavorizate – FOTO

31 iul. 2023, 02:00,
Ștefana Șovea, în Eveniment-Social

Într-un timp foarte scurt, părintele Dan Damaschin și voluntarii săi au reușit să organizeze un festival caritabil la mare, care vine în sprijinirea a 10.233 de copii aflați în grija Asociației „Glasul Vieții”

Propunerea a venit din partea reprezentanților Primăriei Eforie Nord, care și-au dorit să facă un eveniment caritabil, cum este cel de la Iași, „Inimo”, cel mai mare de acest gen din România. Acesta urmează să aibă loc în perioada 18-20 august 2023, pe Stadionul „Emil Alexandrescu”.

Două festivaluri caritabile în aceeași vară

o poză cu părintele Dan Damaschin și Nicole Cherry

În perioada 28-29 iulie 2023 a avut loc festivalul caritabil „Glasul Vieții”

În perioada 28-29 iulie 2023 a avut loc festivalul caritabil „Glasul Vieții”, care s-a ținut pe Plaja Holiday, Eforie Nord. Pentru realizarea acestuia, părintele Dan Damaschin a fost contactat de reprezentanții primăriei din zonă, care i-au propus să facă un eveniment caritabil cum este cel din Iași, ce urmează să aibă loc în perioada 18-20 august 2023. Deși timpul de pregătire a fost unul scurt, părintele și voluntarii săi au reușit să pună totul la punct.

Cele două evenimente caritabile vin în sprijinirea a 10.233 copii aflați în grija Asociației „Glasul Vieții”, care provin din familii defavorizate, dar și în susținerea primului spital social din România, „Veronica”, ce este situat în Iași, în cartierul Tudor Vladimirescu.

„Aceste evenimente vin în sprijinirea a 10.233 de copii orfani sau care provin din familii greu încercate de sărăcie, copii ce nu se pot bucura de prima zi de școală fără ajutor, ceea ce a însemnat pentru fiecare dintre noi debutul unui nou an în munca noastră pentru a deveni oameni mari. Acești copii vor ajunge îmbrăcați în prima zi de școală, cu încălțăminte de piele de cea mai bună calitate, papucii Inimo, vor avea pantaloni și o bluză, foarte elegante, un ghiozdan și, desigur, produsele de igienă personală. Pentru toate acestea s-au făcut deja demersuri, avem deja facturi în așteptare. Evenimentele mai vin și în sprijinirea clinicii «Veronica», unde, în special, mamele și copiii noștri vor avea prioritate”, spune părintele Dan Damaschin.

Părintele Dan Damaschin organizează cea de-a doua ediție a festivalului caritabil „Inimo”

o poză de la festivalul caritabil „Glasul Vieții”

În doar câteva săptămâni, ieșenii se pot bucura de festivalul „Inimo”

Prețul unui bilet la festivalul „Glasul Vieții” a fost de 75 de lei, acces pentru o singură persoană în una din cele două zile, iar prețul unui bilet VIP, 150 de lei. Artiștii ce au încântat participanții au fost Andra, Nicole Cherry, Horia Brenciu, Ana Beregoi, Damian Drăghici și Smiley, iar în deschiderea evenimentului, Corala Armonia cu binecuvântarea IPS Teodosie.

Deși organizarea a fost pentru un număr mare de persoane, participanții nu au fost foarte mulți. Vremea în cele două zile de festival a fost ploioasă, din acest motiv, oamenii din au venit în număr mare la festival. Suma strânsă în cele două zile vine în ajutorul a câtorva zeci de copii din cei 10.233 din grija Asociației „Glasul Vieții”.

„Pregătirea acestui festival a fost una foarte mare, deoarece timpul a fost scurt. Vremea nu prea a ținut cu noi, iar suma ce s-a strâns va veni în ajutorul a doar câțiva zeci de copii din cei 10.233. Au fost în jur de 100 de voluntari care au muncit din greu, iar noi am făcut acest eveniment pentru un număr mare de persoane, însă nu au fost prezenți mulți oameni, cum ne așteptam. Ne întoarcem la Iași și continuăm pregătirile pentru «Inimo», care sunt convins că va avea și anul acesta un impact foarte mare asupra oamenilor”, spune părintele Dan Damaschin.

În doar câteva săptămâni, ieșenii se pot bucura de festivalul organizat de părintele Dan Damaschin, „Inimo”. Ediția de anul trecut a avut un impact uriaș asupra oamenilor și a venit în sprijinirea a mai bine de 10.000 de copilași ce provin din familii defavorizate. Familia cu cel puţin trei copii minori, născuţi sau nenăscuţi, are acces gratuit 1 zi, iar copiii de până în 14 ani, însoţiţi de părinţi, şi persoanele cu dizabilităţi, împreună cu însoţitorii lor legali, asistenţi personali, beneficiază de gratuitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *