Prima pagină » Radio » Actualitate » Fernando de la Caransebeș, schimbat total după ce s-a pocăit. Vrea să colaboreze cu Connect-R

Fernando de la Caransebeș, schimbat total după ce s-a pocăit. Vrea să colaboreze cu Connect-R

25 oct. 2023, 13:32,
în Radio

Fernando de la Caransebeș este schimbat total de când s-a pocăit în urmă cu câțiva ani, după ce a suferit un infarct. Acesta a intrat în topurile muzicale, dar a devenit cunoscut și pe micile ecrane datorită lui Mihai Bendeac. Acum, Fernando de la Caransebeș i-a făcut o propunere artistică de nerefuzat lui Connect-R.

Pe numele său real Florin Adrian Rada, acesta a devenit celebru în anii 2000, după ce a lansat mai multe melodii cu tentă erotică, ce au ajuns în topurile muzicale. Ba chiar a devenit cunoscut și pe micile ecrane, grație lui Mihai Bendeac, care i-a oferit un rol în show-ul „În puii mei”. Și totuși, un infarct sufertit în urmă cu ceva timp l-a făcut să se retragă din lumina reflectoarelor.

Fernando de la Caransebeș, schimbat total după ce s-a pocăit

Fernando de la Caransebeș era un personaj emblematic în anii 2000, după ce a lansat mai multe piese cu tematică erotică. Acesta i-a atras atenția lui Mihai Bendeac, care a fost fascinat de el și i-a dedicat un personaj în show-ul în care juca la momentul respectiv.

Fernando a dispărut din lumina refelectoarelor după ce a luat decizia de a se pocăi. Pe numele său real Florin Adrian Rada, a intrat într-un con de umbră și nu a mai lansat nicio melodie, însă, recent, s-a apucat de Tik Tok.

Acesta postează diverse videoclipuri, într-unul dintre ele transmițându-i un mesaj lui Connect-R, unde i-a spus că își dorește să colaboreze pe plan muzical. Mai mult, Fernando a precizat că așteaptă un răspuns din partea artistului.

 

@onorabilule♬ sunet original – Fernando de la Caransebeș

„Pentru fratele nostru, Connect-R, te vreau ca manager într-o colaborare aici, pe planeta Terra, pentru a distruge toate topurile muzicale posibile din lume. Aștept telefon de la tine”, a spus Fernando de la Caransebeș.

Ce s-a întâmplat cu Fernando de la Caransebeș după ce a suferit un infarct

Fernando de la Caransebeș a suferit un infarct în urmă cu câțiva ani, iar acest eveniment i-a schimbat viața radical. Florin Adrian Rada a luat decizia de a se pocăi, iar acum poartă numele de fratele Florin și a început să cânte muzică creștină. De atunci, Fernando de la Caransebeș cântă muzică religioasă și nu mai apare la tv.

„Eu beam suc și cafea multă. Eu am avut așa, un fel de gheară la inimă, cu câțiva ani în urmă, dar n-am băgat în seamă. Și odată a început… A simțit cum îmi amorțește mâna. Îmi bătea inima tare și deodată am ieșit din corp. În acel moment, am știut că am murit. Am început să plâng, că nu voiam să-mi părăsesc părinții. Am ieșit din corp și îmi vedeam și părinții. Apoi, am încercat să intru înapoi, dar mă ținea ceva.

Mi-era și scârbă să mai intru înapoi, dar voiam. M-au prins niște ființe, demoni, m-au prins și nu puteam să mă mișc. Mi-au spus că o să mă bage în Iad și eu nu voiam să intru. Erau două tunele, nu voiau să mă bage în ăla care mergea spre Rai. (…) M-au pus pe niște cărbuni, pentru păcatele mele. Simțeam, știam. Mă rugam și țipam. N-o să mai fac aia, promit că nu mai fac nimic, nimic”, spunea Fernando de la Caransebeș, în urmă cu câțiva ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *