Prima pagină » Cancan ultimă oră » Fericire mare în familia lui Daniel Buzdugan! Nepoata lui, Alexandra, s-a căsătorit. Cum arată îmbrăcată în rochie de mireasă

Fericire mare în familia lui Daniel Buzdugan! Nepoata lui, Alexandra, s-a căsătorit. Cum arată îmbrăcată în rochie de mireasă

26 sept. 2021, 16:20,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Este fericire mare în familia lui Daniel Buzdugan. Nepoata sa, Alexandra, și alesul inimii sale s-au căsătorit. Pe rețelele de socializare, cei prezenți la eveniment au postat imagini.

Alexandra, nepoata lui Daniel Buzdugan, și alesul inimii sale s-au căsătorit recent. Tânăra a îmbrăcat rochia de mireasă, iar, alături de Vlad, și-au jurat iubire în fața divinității. Pe Instagram, omul de radio a notat un mesaj.

”Unicul meu frățior a fost socru mic aseară ? Când era mică i-am zis așa nepoatei mele: Alexandra să nu te măriți până la 30 de ani! M-a ascultat! :)) Iubire și răbdare @vladilie și @alexandrabuzdu ❤️”, este mesajul scris de Daniel Buzdugan pe rețelele de socializare.

Și Mihai Morar a luat parte la acest eveniment important din viața nepoatei lui Daniel Buzdugan, iar pe rețelele de socializare a transmis un mesaj:

”Când Familia ZU se unește cu Familia Buzdugan rezultă dragoste, inevitabil. Casă de piatră, @alexandrabuzdu & @vladilie! ❤️❤️”.

Născut la data de 23 septembrie 1974, în Iași, Daniel Buzdugan a devenit cunoscut în urmă cu doua decenii, când prezenta alături de Andreea Marin emisiunea pentru copii „Țara lui Piticot”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *