Prima pagină » Local » Ferească Dumnezeu! Filip Hăvârneanu, deputat USR Iași, îmbrăcat în vestă antiglonț şi cu cască… în România – FOTO

Ferească Dumnezeu! Filip Hăvârneanu, deputat USR Iași, îmbrăcat în vestă antiglonț şi cu cască… în România – FOTO

18 mart. 2022, 14:43,
în Local

Culmea penibilului vine din tabăra USR Iași, mai exact din partea lui Filip Hăvârneanu. Deputat USR, tânărul parlamentar apare îmbrăcat cu o vestă antiglonţ de tip militar şi o caschetă. Situaţia pare cu atât mai penibilă cu cât acesta se află pe teritoriul românesc. De altfel pe live-ul făcut de către deputat se poate vedea faptul că toate persoanele din jurul său sunt îmbrăcate lejer.

Desigur, este de apreciat ajutorul pe care parlamentarul îl oferă de la începutul războiului din Ucraina, dar pare că totul este o campanie de imagine, mai ales în contextul celor relatate mai sus.

În altă ordine de idei, în secţiunea de comentarii au fost mulţi internauţi care au criticat apariția lui Filip Hăvârneanu. În replică, acesta a menţionat că ”zonele în care merg” sunt periculoase:

Vă mulțumesc pentru grijă, zonele în care mergem sunt periculoase, aceste lucruri le-am primit în locul în care m-am aflat, poate că riscul nu se observă prea des în poze. Suntem instruiți, nu inconștienți. Cât despre circ, să știți că nu prea mă pricep, deși fac echilibristică adesea. Ziua sunt la Parlament, noaptea ajut refugiați, așa că nu mai insinuați că mă preocupă doar criza umanitară și neglijez sarcinile din Legislativ. a scris parlamentarul USR Iași.

Desigur, pe filmare, la sfârșit se poate auzi faptul că Hăvârneanu spune: ”duminică mergem în Ucraina”, adică peste câteva zile.

 

 

sursă foto+video: Filip Hăvârneanu

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`