Prima pagină » Cancan » Femeile din viața lui Musty, fratele lui Kamara. Are trei copii cu trei femei diferite

Femeile din viața lui Musty, fratele lui Kamara. Are trei copii cu trei femei diferite

25 ian. 2021, 16:08,
BZI.ro, în Cancan

Cine sunt totuși femeile din viața lui Musty, concurentul surpriză de la Survivor România, nimeni altul decât fratele lui Kamara. Ceea ce este inedit cu privire la acesta este că are copii cu trei femei diferite, una albă, una mulatră și alta de culoare. Mai mult, el are o poveste de viață impresionantă.

Concurent la Survivor, fratele lui Kamara a atras destul de repede atenția telespectatorilor. El are o poveste de viață absolut impresionantă, însă nimeni nu știa acest lucru despre el. Cântărețul din formația Alb-Negru a făcut dezvăluirea momentului despre fratele său.

Femeile din viața lui Musty

Musty Camara a reușit să impresioneze o țară întreagă cu povestea lui de viață. După ce tatăl său s-a stins din viață, „războinicul” a fost nevoit să se mute dintr-o țară în alta. Cu toate acestea, fratele lui Kamara nu s-a lăsat doborât de probleme, ci a încercat să meargă pe propriul drum. Totuși, despre Musty nu se cunoaște mare lucru, decât faptul că are trei copii cu trei femei diferite.

„Una-i albă, una-i mulatră, iar alta-i de culoare. Dar am 12.000 de rude în Guineea, un sat întreg. Este vorba despre satul Sanguiana”, spunea artistul în urmă cu câțiva ani.

De asemenea, vedeta mai declara, înainte de a pleca în Republica Dominicană, faptul că o să participe la această competiție pentru cei trei copii ai săi.

„Merg la Survivor România în primul rând pentru cei trei copii ai mei: Yared, Noah şi Bryan. Vreau să îmi depăşesc condiţia fizică şi mentală, să mă reconectez cu natura de care îmi e foarte dor. Cu siguranţă intru într-o competiţie dură, care îmi va forţa toate limitele”, a declarat el înainte de a pleca în concurs.

Kamara, declarații sincere despre Musty

Fratele lui Musty, Kamara, a declarat, în cadrul unui interviu, că acesta nu este căsătorit cu Alexandra Crișan. Ba chiar mai mult, cei doi îndrăgostiți s-ar fi despărțit.

„Are 3 copii, sunt băieţi toţi, unul are 3 ani, altul 6 şi altul 10 ani. El e inginer de sunet în studioul de înregistrări şi a mai cochetat cu muzica. Noi am fost 5 fraţi, iar eu îl susţin, public, pe pagina lui de Instagram. Am plecat din România când el avea 3 ani şi eu 8. Avea 15 ani când a plecat în Coasta de Fildeş să înveţe să fie inginer de sunet.

Apoi a plecat în Spania, unde la 21 de ani s-a căsătorit cu o spanioloaică, a divorţat, a cunoscut alta cu care are primul copil. Acum nu e căsătorit. S-a scris că ar fi căsătorit cu Alexandra Crişan, ex-«X Factor», dar nu e adevărat. Au un băiat împreună însă nu a fost căsătorit şi nu mai e cu ea de peste un an. Are trei copii cu trei femei diferite. El produce muzică şi mai făcea şi sunetul pe la concerte. A lucrat cu mai mulţi artişti din România. Eu îi doresc să câştige, ştiu că e un luptător, niciodată nu abandonează, are ambiţie”, a povestit Kamara.

Așadar, nu se știu prea multe despre femeile din viața lui Musty, ci doar faptul că trei dintre acestea i-au dăruit câte un copil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *