Prima pagină » International » Femeie strangulată de un piton timp de peste două ore în Thailanda
Femeie strangulată de un piton timp de peste două ore în Thailanda

Femeie strangulată de un piton timp de peste două ore în Thailanda

21 sept. 2024, 09:20,
în International

Un incident șocant a avut loc în Thailanda, unde o femeie de 64 de ani, Arom Arunroj, a fost atacată de un piton de patru metri în timp ce spăla vasele. Atacul s-a petrecut în locuința ei din provincia Samut Prakan, situată la sud de Bangkok, în jurul orei 20:30. Femeia a crezut inițial că a fost mușcată de un gândac, dar a realizat rapid că un șarpe o strânge.

Arom a încercat să lupte cu șarpele, strigând după ajutor, însă nimeni nu a auzit-o. În ciuda eforturilor sale de a-l elibera, pitonul a continuat să o stranguleze. În cele din urmă, un vecin a auzit strigătele ei și a alertat autoritățile.

Salvatorii au ajuns la fața locului și, după aproximativ 30 de minute, au reușit să o elibereze. Potrivit unui reprezentant al poliției, femeia a suferit mai multe mușcături, dar, din fericire, nu a fost rănită grav. Ea a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Deși pitonii nu sunt veninoși, mușcăturile lor pot provoca infecții, iar metoda lor de a-și prinde prada prin strangulare este bine cunoscută. În Thailanda, aproximativ 12.000 de persoane au fost tratate pentru mușcături de șerpi veninoși și animale în 2023, iar anul trecut, 26 de persoane au decedat din cauza mușcăturilor de șarpe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
27 septembrie 2024
27 septembrie 2024