Prima pagină » International » Femeie înjunghiată pe o insulă din Mauritius. Ucigașul, întâlnit pe Tinder, i-a tăiat limba pentru a nu țipa după ajutor

Femeie înjunghiată pe o insulă din Mauritius. Ucigașul, întâlnit pe Tinder, i-a tăiat limba pentru a nu țipa după ajutor

26 aug. 2024, 20:40,
Simona Ciobanu în International

Zaliya Shamigulova, care era lector universitar, a fost dată dispărută pe 17 august, atunci când și-a părăsit apartamentul închiriat de lângă plaja Flic-en-Flac, pe insula paradisiacă Mauritius.

Ultima dată a fost văzută în timp ce pleca la o întâlnire cu un bărbat întâlnit pe Tinder.

Zaliya Shamigulova a fost înjunghiată până la moarte

O turistă care „l-a întâlnit pe ucigașul ei pe Tinder după ce a căutat o poveste de dragoste de vacanță” pe insula paradisiacă Mauritius a fost găsită goală și înjunghiată de moarte .

Zaliya Shamigulova, în vârstă de 29 de ani, era dispărută de când și-a părăsit apartamentul închiriat lângă plaja pitorească Flic-en-Flac, pe 17 august. Femeia a fost văzută purtând o rochie albă și albastră pe videoclip urcând într-o mașină Toyota albastră a unui „bărbat local”.

Aceasta a fost ultima dată când a fost văzută în viață și a fost dată dispărută de o prietenă. Rudele ei din Rusia au primit mesaje false de la ea în care spuneau că a decis să dispară și să nu o contacteze.

Trupul ei gol a fost găsit într-un mormânt improvizat, joi, 22 august, cu multiple răni prin înjunghiere, într-un pădure din La Marie, o zonă rezidențială, spun rapoartele.

Acum a reieșit că suspectul reținut Puryavirsingh Sundur, 29 de ani, un inginer IT, a întâlnit-o pe Zalyia prin intermediul aplicației de întâlniri Tinder. Anchetatorii spun că bărbatul a mărturisit uciderea, iar acum se caută dacă au existat complici.

„El a spus că este profund îndrăgostit de Zaliya Shamigulova și [a susținut că] plănuia să se căsătorească cu ea”, se spune în raport.

În timpul interogatoriului, bărbatul a spus că ar fi aflat despre infidelitatea noii sale iubite.

„Sâmbătă, a mers s-o ducă pe rusoaică să viziteze obiectivele turistice de pe insulă, dar într-un acces de gelozie, a scos un cuțit și și-a ucis cu brutalitate iubita înainte de a o dezbrăca și a-i îngropa trupul.”

Femeia decedată a postat recent că, în vacanța ei din Mauritius, „prindea fericirea în fiecare zi”.

A fost purtătoare de torțe înaintea Jocurilor Olimpice de iarnă de la Soci în 2014.

A fost lector universitar din Chelyabinsk, în Urali.

Femeia urma să călătorească în Madagascar pe 1 septembrie, potrivit rapoartelor locale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`