Prima pagină » International » Femeie găsită legată cu lanțuri de un copac din jungla indiană. Cum arată după ce a stat 40 de zile fără mâncare

Femeie găsită legată cu lanțuri de un copac din jungla indiană. Cum arată după ce a stat 40 de zile fără mâncare

31 iul. 2024, 15:20,
BZI.ro, în International

O americancă a fost legată cu lanțuri de un copac din jungla indiană și lăsată ca moartă. Femeia a fost salvată după ce un cioban local i-a auzit strigătele dureroase de ajutor.

Lalita Kayi Kumar, în vârstă de 50 de ani, a fost găsită sâmbătă dimineață, 27 iulie, într-o pădure de lângă satul Sonurli, la aproximativ 450 de mile de Mumbai. Fusese legată de un copac cu un lanț de fier.

Kumar, al cărui picior drept era umflat din cauza lanțului, a fost transportat de urgență la un spital din apropiere, în stare critică. Era sever deshidratată, nu putea vorbi și probabil că nu mâncase de câteva zile, a raportat Lokmat Times.

Nu este clar cât timp a stat Kumar în junglă, deoarece zona s-a confruntat cu ploi abundente recent, dar potrivit India TV, ea le-a spus anchetatorilor că fostul ei soț a legat-o de copac. Ea a mai susținut că a stat 40 de zile fără mâncare.

Femeie găsită legată cu lanțuri într-o junglă din India

Poliția a deschis un dosar de tentativă de omor împotriva fostului soț al lui Kumar. El se confruntă, de asemenea, cu acte care pun în pericol viața sau siguranța personală a altora și acuzații de detenție abuzivă. Un păstor de vite a găsit-o pe Kumar lângă Sawantwadi sâmbătă dimineața, după ce a auzit zgomote puternice venind din interiorul pădurii dese.

Poliția a sosit la fața locului și a folosit un tăietor pentru a rupe lanțul și a eliberat-o. A fost dusă de urgență la un centru de asistență medicală primară din Sawantwadi, unde a primit tratament inițial.

Ulterior, Kumar a fost transferată într-o unitate mai avansată pentru continuarea tratamentului.

Imaginile înregistrate din interiorul spitalului au arătat-o ​​pe Kumar scriind o notă despre starea ei în care susținea că fostul ei soț a lăsat-o în pădure după o dispută domestică. De asemenea, ea a susținut că nu a mâncat de peste o lună.

„Este în afara pericolului”, a declarat un oficial de poliție pentru The Telegraph Online. „Medicii care o tratează au spus că suferă de probleme psihiatrice. Am găsit rețete medicale în posesia ei.”

Oficialii spun că Kumar se descurcă „bine”, dar rămâne sub observație și „suferă de probleme psihiatrice”. Se pare că ea este „slăbită” și „nu este în măsură să-și dea declarația” la poliție în acest moment.

Kumar s-a născut în SUA, dar a trăit în Goa, un stat vecin cu care a fost găsită, „de ceva vreme”. Oficialii încearcă să stabilească cu cine a fost în contact cu soția ei în ultimele luni.

Se crede că Kumar, care era căsătorit cu un bărbat din statul Tamil Nadu din sudul Indiei, aceeași zonă din care este mama vicepreședintelui Kamala Harris, locuia în India de ultimii 10 ani.

Autoritățile au recuperat de la fața locului o fotocopie a pașaportului ei american și a cărții naționale de identitate. Oficialii au mai spus că „viza ei a expirat”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *