Prima pagină » National » Femeie din Constanța reținută pentru tentativă de omor după ce și-a înjunghiat concubinul
Femeie din Constanța reținută pentru tentativă de omor după ce și-a înjunghiat concubinul

Femeie din Constanța reținută pentru tentativă de omor după ce și-a înjunghiat concubinul

01 sept. 2024, 19:40,
în National

O femeie de 44 de ani din comuna Cumpăna, Constanța, a fost reținută și încarcerată după ce l-a înjunghiat pe concubinul său, în vârstă de 43 de ani.

Incidentul, care s-a petrecut în noaptea de 30 august, este investigat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, sub acuzația de violență în familie în modalitatea tentativei de omor. Femeia urmează să fie prezentată duminică, 1 septembrie, în fața instanței de judecată.

Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța efectuează cercetări într-o cauză penală, aflată în urmărire penală proprie, cu privire la săvârșirea infracțiunii de violență în familie în modalitatea tentativei la infracțiunea de omor.

De asemenea, în prezenta cauză, actele de urmărire penală au fost efectuate, prin delegare, și de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Constanța.

Din cercetări a reieșit faptul că, la data de 30 august a.c., în jurul orei 23.30, o femeie de 44 de ani l-ar fi agresat fizic pe concubinul său, de 43 de ani, cu un obiect tăietor-înțepător.

Fapta ar fi fost săvârșită în imobilul în care aceștia locuiau împreună, imobil situat în comuna Cumpăna.

La data de 31 august a.c., femeia a fost reținută, pentru 24 de ore, de procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, condusă și încarcerată în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Astăzi, 1 septembrie a.c., va fi prezentată instanței de judecată cu propunere legală, anunță procurorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *