Prima pagină » Local » Femeie de afaceri din Iași, bătută de soț! Ieșeanul, acuzat că și-a hărțuit soția! Judecătorii au emis un ordin de protecție pe numele lui, dar acesta l-a ignorat! Bărbatul ar fi șofat băut și fără permis! (Exclusiv)

Femeie de afaceri din Iași, bătută de soț! Ieșeanul, acuzat că și-a hărțuit soția! Judecătorii au emis un ordin de protecție pe numele lui, dar acesta l-a ignorat! Bărbatul ar fi șofat băut și fără permis! (Exclusiv)

21 sept. 2020, 02:00,
Ciprian Nedelcu în Local

O femeie de afaceri din Iași susține că a fost agresată de propriul soț! Astfel, un ieșean a fost trimis în judecată de procurori. Daniel Coviț este acuzat de nerespectarea hotărârilor judecătorești, încălcarea ordinului de protecție, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și fără permis. Anchetatorii susțin că acesta și-ar fi hărțuit soția

O femeie de afaceri din Iași susține că este terorizată de propriul soț! Individul, acuzat că și-ar fi hărțuit soția, va fi nevoit să dea explicații în instanță. La finele săptămânii trecute, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis în judecată pe Daniel Coviț.
Acuzațiile aduse de anchetatori sunt de nerespectarea hotărârilor judecătorești, încălcarea ordinului de protecție, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și fără permis. Acum, urmează ca Judecătoria Iași să stabilească un prim termen al procesului penal. Ulterior, magistrații vor asculta ce au de spus părțile implicate pentru a putea lua o decizie în acest caz.

Daniel Coviț, acuzat că și-ar fi hărțuit soția

Daniel Coviț a intrat în atenția anchetatorilor în urmă cu câteva luni. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași au precizat că, deși avea emis un ordin de protecție pe numele lui, individul l-ar fi ignorat.
Mai mult, anchetatorii au susținut că ieșeanul a fost tras pe dreapta de un echipaj de Poliție, iar oamenii legii au constatat că acesta, deși se afla la volanul unei mașini, nu are nici permis și se afla și sub influența băuturilor alcoolice.

Ordin de protecție emis pe numele ieșeanului

În urmă cu câteva săptămâni, soția individului a solicitat emiterea unui ordin de protecție împotriva lui Daniel Coviț. Aceasta a cerut evacuarea ieșeanului din locuință, reintregrarea ei și a minorilor în locuința familiei, obligarea lui Daniel Coviț la păstrarea unei distanțe minime față de ea și față de cei doi copii minori, obligarea individului de a păstra o distanță minimă față de locuința ei și față de locul de muncă al acesteia și interzicerea oricărui contact cu ea și cu minorii.

„Pârâtul este soțul meu, iar, în seara zilei de 23 iulie 2020, a venit la magazinul mixt administrat de mine, a provocat un scandal de proporții, distrugând mai multe sticle cu băuturi de pe raft și două frigidere și m-a lovit, pe reclamantă, cu pumnii peste corp”, a afirmat femeia de afaceri, în instanță.

Cei doi soți au împreună trei copii, dintre care doi sunt minori

Pe de altă parte, Daniel Coviț nu a formulat vreo întâmpinare și nici nu s-a prezentat în instanță pentru a-și propune probe în apărare. Femeia a mai susținut că este căsătorită cu Daniel Coviț, din relația lor rezultând trei copii, dintre care doi sunt minori. Unul dintre copii a fost audiat de judecători, acesta spunând că tatăl său obișnuiește să facă scandal, mai ales când consumă băuturi alcoolice.
La rândul lor, magistrații au constatat că între soți există o stare conflictuală, generată de comportamentul individului, care, pe fondul consumului de alcool, este agresiv față de soția sa. Astfel, judecătorii au admis, în parte, cererea formulată de femeie. Instanța a emis un ordin de protecție temporar față de individ, pe o perioadă de șase luni, sentința fiind emisă pe 29 iulie 2020.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`