Prima pagină » Local » Crimă înfiorătoare, la Iaşi! Un individ a fost încătuşat pentru că a nenorocit în bătaie o femeie! Victima a fost lăsată să zacă 2 zile!
Crimă înfiorătoare, la Iaşi! Un individ a fost încătuşat pentru că a nenorocit în bătaie o femeie! Victima a fost lăsată să zacă 2 zile!

Crimă înfiorătoare, la Iaşi! Un individ a fost încătuşat pentru că a nenorocit în bătaie o femeie! Victima a fost lăsată să zacă 2 zile!

04 nov. 2020, 19:26,
Ciprian Nedelcu în Local

Un individ în vârstă de 59 de ani a fost reţinut miercuri, 4 noiembrie 2020, sub acuzaţia de omor. Bărbatul din Lunca Cetăţuii este suspectat că a ucis în bătaie o femeie de 54 de ani. Scenele de groază s-au petrecut în casa unui bărbat paralizat

Crimă înfiorătoare, la Iaşi! Un individ în vârstă de 59 de ani a fost încătuşat de oamenii legii. Bărbatul din Lunca Cetăţuii este suspectat că a ucis în bătaie o femeie de 54 de ani. Scenele de groază s-au petrecut sub privirile neputincioase ale unui bărbat imobilizat la pat.
Astfel, miercuri, 4 noiembrie 2020, procurorii l-au reţinut pentru 24 de ore pe suspect, sub acuzaţia de omor.

De la o ceartă banală, s-a ajuns la moarte de om!

Anchetatorii susţin că, pe data de 1 noiembrie 2020, femeia de 54 de ani a mers în vizită în camera de cămin a unui bărbat imobilizat la pat. Bărbatul are leziuni grave la coloană, astfel că este vizitat periodic de mai multe persoane, care au grijă de el. Ca de obicei, femeia a mers în vizită, negândindu-se vreo secundă că acolo îşi va găsi sfârşitul.
La un moment dat, în camera respectivă a ajuns şi suspectul, care este vecin cu bărbatul imobilizat la pat. Şi individul de 59 de ani obişnuia să treacă pe la vecinul său. Numai că, în ziua respectivă, suspectul a început să se certe cu femeia şi, de la ceartă s-a ajuns la măcel. „Din cercet[rile efectuate s-a ajuns la concluzia că suspectul a lovit victima cu pumnii şi picioarele în zona capului, a mâinilor şi a toracelui. În urma leziunilor suferite, victima a fost lăsată acolo, fără a fi anunţat Serviciul de Ambulanţă Judeţean. Din cauza leziunilor suferite la nivel cranian, victima a deceda pe data de 3 noiembrie”, a declarat miercuri seară Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi .

Victima putea vorbi, dar era în stare de şoc

Surse judiciare susţin că, în urma agresiunii extrem de violente, femeia de 54 de ani a agonizat timp de 2 zile. Din câte se pare, victima putea încă să vorbească, dar nu se putea deplasa, ea fiind în stare de şoc. Motivul principal l-ar fi constituit faptul că fusese lovită extrem de puternic în cap. Din cauza faptului că bărbatul care o găzduia pe femeie are grave leziuni la coloană, nici el nu a putut suna imediat la Poliţie.
Ulterior, autorităţile au fost alertate cu privire la incident printr-un telefon la numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112. La faţa locului s-a deplasat un echipaj medical şi unul de Poliţie. Din nefericire, echipajul medical nu a putut face altceva decât să constate decesul femeii.

Ce a spus supectul în faţa anchetatorilor ieşeni

În acelaşi timp, poliţiştii au refăcut firul tragediei şi, astfel, au ajuns la vecinul suspect. Acesta a fost ridicat şi dus la audieri. În cursul după-amiezei de miercuri, individul de 59 de ani a fost reţinut de către procurorii ieşeni pentru 24 de ore.
La audieri, acesta a recunoscut parţial comiterea faptei. Mai exact, el a susţinut că a avut o divergenţă cu femeia şi că ar fi lovit-o doar cu o palmă la nivelul capului. Individul a negat că el ar fi fost cel care a provocat decesul victimei. Cel mai probabil, în cursul zilei de joi, 5 noiembrie 2020, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi vor propune arestarea preventivă a suspectului, pentru 30 de zile, sub acuzaţia de omor. Anchetatorii au confirmat pentru reporterii cotidianului „Bună Ziua Iaşi” faptul că cercetările vor continua, pentru a se stabili cu exactitate ce anume s-a ptrecut în camera de cămin din Lunca Cetăţuii şi care a fost motivul conflictului dintre cei doi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *