Prima pagină » Titlurile zilei » Femeia din Iași la care apelează toți bogații! Liliana Pricope îndeplinește orice capriciu: „Clienții vor ce e din gama de lux”

Femeia din Iași la care apelează toți bogații! Liliana Pricope îndeplinește orice capriciu: „Clienții vor ce e din gama de lux”

24 mai 2022, 02:00, 3 ,
Raluca Costin în Titlurile zilei

Liliana Pricope, designer de interior, este femeia din Iași la care apelează toți cei care vor își amenajeze locuințele cu gust. Specialista spune că a crescut numărul celor care vor să aibă locuințele perfecte și plătesc mii de euro pentru asta. Tot mai multe persoane solicită sfaturile specialiștilor și în privința vestimentației

Ieșenii care vor să aibă locuințe de vis, ca cele ale vedetelor, nu se mai ocupă personal de aceste schimbări, ci apelează la specialiștii în design interior. Liliana Pricope, cu experiență de peste 10 ani în domeniu, care a ales să facă asta dintr-o pasiune ce a devenit sursă de venit, spune că oamenii de afaceri sau persoanele care nu au timp să se ocupe de amenajarea locuinței au încredere în specialiști. De aceea plătesc între 500-600 de euro până la 6.000 de euro, pentru a avea casa perfectă.

 „De exemplu, acum mă ocup de 3 proiecte complexe. Proprietarii vor să le fac totul în case, care acum sunt la roșu. Abia le-au achiziționat și de aceea tot ce ține de mobilier, decorul casei, grădină, chiar și sistem de securitate, mi-au cerut să le fac. Eu aleg totul după ce, bineînțeles, am o primă întâlnire cu clienții și stabilim bugetul și ce le-ar plăcea să aibă în casă. Am un proiect cu o casă în stil mediteranean, cu geamuri până jos, și aici m-am axat pe tema aceasta marină, de aceea am folosit culori deschise, nuanțe de albastru, corpuri de iluminat care să ne ducă la lumina de vară, ceva simplu și spre natural. Vor să facă și grădina tot cu aceeași tematică. Proprietarii sunt tineri, veseli și e normal să aibă în casă astfel de culori, precum gri, albastru sau crem”, explică Liliana Pricope, designer de interior.

Liliana Pricope, designer de interior, este femeia din Iași care le oferă sfaturi celor ce vor să facă modificări în locuințe

Ieșeanca povestește că anul acesta se poartă culorile soft, precum gri, crem sau verde deschis. Mai mult, clienții vor cele mai bune obiecte de decor sau mobilier în casele lor.

„Nimeni nu alege ce e ieftin. În general clienții vor ce e din gama de lux sau între ieftin și lux, ceva de mijloc. Țin în permanență legătura cu clienții și țin cont și dacă au copii, dacă au de obicei mulți musafiri. De exemplu, în living pun o masă de biliard pentru că proprietarii au mulți prieteni cărora le place să joace biliard. De obicei nu aleg culori tari, cromatica este soft. Doar un tablou sau o pernă colorată le folosesc pentru pata de culoare”, explică Liliana Pricope.

Reporterii BZI au arătat, în edițiile anterioare, faptul că un peisagist din Iași a realizat o grădină impresionantă, pentru un client.  Pe lângă designul interior, Liliana Pricope se ocupă și de imaginea persoanelor, fie că este vorba despre oameni de afaceri sau despre persoane care pur și simplu investesc sume consistente în felul cum se îmbracă.

Liliana Pricope: „Imaginea contează foarte mult”

În ultimii ani a crescut numărul bărbaților care vor să se îmbrace cât mai bine, cu haine de calitate, dar și femeile aleg produse de lux, mai ales când vine vorba de genți sau pantofi care costă sute sau chiar mii de euro.

”Imaginea contează foarte mult și de obicei imaginea noastră, ca persoană, și a casei sunt strâns legate una de cealaltă. Când intri în casa unei persoane și e armonizată, te simți și tu, ca musafir, confortabil. Contează foarte mult cum ești îmbrăcat și știm că imaginea vinde. Baza ar trebui să fie un dulap cu produse de foarte bună calitate, iar în cazul femeilor, geanta și pantofii trebuie să fie de calitate. Stilul se învață prin exercițiu și odată ce știi ce ți se potrivește trebuie să porți indiferent de modă. Atât femei, cât și bărbați apelează la mine și unii investesc câteva sute de lei, alții mii de lei sau euro, în garderoba lor”, mai spune Liliana Pricope care a avut un proiect unde a schimbat totul în casă iar clienții au fost mulțumiți de ceea ce au găsit când s-au întors din vacanță.

Liliana Pricope, femeia din Iași la care apelează cei care vor să aibă locuințe ca în reviste, mai spune că în ultima perioadă persoanele care fac modificări în case sunt dispuse să aloce timp și bani pentru a arăta bine, de aceea au nevoie și de un consilier de imagine.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *