Prima pagină » National » Femeia din București care a împins călătorii de la metrou cu o cruce de lemn a fost prinsă

Femeia din București care a împins călătorii de la metrou cu o cruce de lemn a fost prinsă

19 ian. 2022, 16:58,
BZI.ro, în National

Femeia care a împins călătorii de la metrou cu o cruce de lemn a fost prinsă și internată la Spitalul Obregia. După acest incident, mai multe persoane au depus plângere la poliţie. Agresoarea se folosea de o cruce mare pentru a-și agresa victimele.

Incidentul a avut loc pe data de 17 ianuarie 2022, în stația de metrou Lujerului, din cartierul Militari. Agresoarea a avut un comportament periculos față de două persoane care așteptau în stație la metrou, pe care le împingea cu o cruce de lemn spre marginea peronului.

Femeia care a împins călătorii de la metrou cu o cruce de lemn a fost prinsă

Folosindu-se de un obiect masiv, mai exact cu o cruce din lemn, aceasta îi împingea pe oameni către de metrou. Din fericire, trenul era oprit în stație și oamenii au apucat să scape cu bine. Cu toate acestea, gestul femeii a stârnit panică printre persoanele prezente.

Unul dintre martori a fotografiat-o, iar poza a fost postată imediat pe rețelele de socializare, alături de un mesaj de avertisment.
De asemenea, alți martori au sunat la numărul de urgență 112, iar Poliția a interrvenit în scurt timp și a reușit să o identifice pe suspectă. Agresoarea a fost ușor de prins, datorită comportamentului său haotic, iar după imobilizare, aceasta a fost internată de urgență, la Spitalul de Psihiatrie Obregia.

Incidentul tragic  din 2017

Acest caz ne aduce aminte de un tragic eveniment petrecut la metrou, în 2017.

În acel an, o femeie cu probleme psihice, dar care avea discernământ, a împins două tinere din stația de metrou. Martorii au reușit în ultima clipă pe una dintre tinere, însă a doua a încetat din viață, căzând de pe linia de metrou chiar atunci când metroul intra în stație. În urma acestui caz, Magdalena Șerban a fost condamnată la închisoare pe viață, iar acum se află în spatele gratiilor.

Femei agresate la metrou, în Capitală

Se pare că astfel de evenimente au loc în mod frecvent în metroul din capitală. În vară, mai multe tinere s-au plâns că au fost abordate de un bărbat cu comportament agresiv. Tinerele agresate au mărturisit că suspectul a încercat să le atingă, dar şi că acesta avea în jur de 25 de ani, înalt şi cu ochelari de vedere. Din fericire, victimele au reușit să scape de bărbat în momentul în care au ţipat după ajutor.

„Bună! Vreau să dau un semnal de alarmă fetelor care circulă în special singure. Încă sunt în stare de şoc, deci vă rog să îmi scuzaţi incoerenţa. În jurul orei 20.35, am intrat în contact cu individul din imagine. A urcat cu mine în metrou la Crângaşi şi a coborât la Eroilor la 20.45. Este o persoană super invazivă care te atinge şi în momentul în care zbieri să te lase în pace.

Aceeaşi tactică a aplicat-o şi altei fete pe care efectiv o încolţise şi o obliga să îl ia în braţe (din ce am putut vedea eu).Moment în care mi-am adunat ultima fărâmă de curaj şi am urlat pe peron că dacă mai continuă voi suna la Poliţie. Nu ştiu când şi unde a dispărut pentru că eram mult prea speriată. Este tipul în pantaloni galbeni”, a scris una dintre tinere.

 

Judecata soților Ceaușescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *