Prima pagină » Cancan » Femeia cu care Cătălin Cazacu are un copil a trăit o drama uriașă: „Mi-a murit în brațe”

Femeia cu care Cătălin Cazacu are un copil a trăit o drama uriașă: „Mi-a murit în brațe”

26 mart. 2021, 11:46,
BZI.ro, în Cancan

Pe el îl cunoaște o țară întreagă, însă nu același lucru se poate spune despre femeia cu care Cătălin Cazacu are un copil. Da, Cătălin Cazacu este tată, în urma unei relații avute în urmă cu zece ani. Totuși, femeia care i-a dăruit un fiu lui Cătălin Cazacu a trăit o adevărată dramă înainte de a-l cunoaște pe acesta…

Cătălin Cazacu este o persoană cunoscută și îndrăgită în toată țara. Și totuși, nu același lucru se poate spune despre cea care l-a făcut tată pe campionul național de motociclism. Așadar, vedeta TV este tatăl unui băiețel, pe nume Andrei, dintr-o relație avută în urmă cu 10 ani cu o femeie misterioasă pe nume Nicoleta.

Cine este femeia cu care Cătălin Cazacu are un copil

În urmă cu mai bine de 10 ani, Cătălin Cazacu a fost implicat într-o relație cu Nicoleta, cea care urma să-l facă tată pe celebrul campion la motociclism. La fel de charismatic ca și acum, Cătălin Cazacu ar fi încercat să întemeieze o familie cu femeia care, la aceea vreme, își pierduse soțul de un an.

Cătălin Cazacu și Nicoleta au fost împreună cinci ani, însă relația lor nu a mai funcționat la un moment dat. Sportivul chiar a cerut-o în căsătorie pe mama copilului său, însă aceasta nu i-a zis nici da, dar nici nu. Totuși, cât cei doi au fost împreună, Nicoleta a rămas însărcinată, însă la scurt timp s-au despărțit. Mai apoi s-a născut și Andrei, băiețelul lor, care a rămas în grija mamei. Cu toate acestea, Andrei are o relație foarte bună cu tatăl său.

Despre Nicoleta nu se știu prea multe amănunte, ci doar că este cunoscută în lumea artiștilor. Ea cântă muzică de petrecere și este extrem de apreciată nu doar pentru vocea ei. Fosta iubită a lui Cătălin Cazacu are un corp de invidiat, cu niște forme extrem de apetisante.

Nicoleta a trăit o dramă uriașă

Mama micuțului Andrei, copilul lui Cătălin Cazacu, a povestit drama trăită la doar 20 și ceva de ani. Cu un an înainte de a-l cunoaște pe Cătălin Cazacu, soțul Nicoletei a murit la vârsta de 25 de ani din cauza unui infarct. Însă campionul la motociclism a fost bărbatul care a reușit să o pună pe picioare după uriașa pierdere. Lucrurile au mers bine între ei până în momentul în care Nicoleta a rămas însărcinată. Astfel, cei doi s-au despărțit pentru că nu se mai iubeau. Cătălin era un băiat rebel, dornic de noi și noi relații, iar Nicoleta s-a concentrat mai mult pe sarcină și s-a retras din relație. Cu toate acestea, cei doi sunt prieteni și acum, de dragul fiului lor. Cătălin și Andrei nu se văd prea des, însă vedeta TV îşi face timp pentru a petrece timp împreună.

„Am avut două relații lungi și intense, eu o aștept și pe a treia. Este tatăl copilului meu, este a doua mea relație serioasă. Ne-am cunoscut în perioada în care eram foarte rătăcită pentru că după cinci ani mi-a murit soţul în braţe şi a fost îngrozitor. Avea 25 de ani şi a făcut infarct. Nici nu am realizat asta în momentul în care i s-a făcut rău. Cătălin a fost omul potrivit la locul potrivit, m-a scos din starea asta, mi-a oferit ce aveam nevoie”, a mărturisit Nicoleta, femeia cu care Cătălin Cazacu are un copil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *