Prima pagină » National » Femeia care a mușcat un copil pe o plajă din Năvodari: „Nu sunt o nebună”
Femeia care a mușcat un copil pe o plajă din Năvodari:

Femeia care a mușcat un copil pe o plajă din Năvodari: „Nu sunt o nebună”

04 iul. 2024, 13:45, 2 ,
BZI.ro, în National

Femeia de 42 de ani acuzată că ar fi muşcat şi alergat un copil pe o plajă din Năvodari, după ce acesta ar fi stropit-o cu apă în timpul unei şedinţe foto, a făcut primele declaraţii. Potrivit femeii, copilul se afla nesupravegheat pe plajă în momentul în care s-a năpustit asupra ei.

„Copilașul se juca pe plajă, așa obraznic cum se joacă cei mici, și eu eram pe plajă și făceam o ședința foto profesională, pentru o școală de dans. Nu făceam niște poze. Băiețelul a venit și mi-a dat de 2 ori jet-uri în față, cu un pistol mai mare cu un jet puternic.

Părinții sunt problema, din punctul meu de vedere, pentru că nu s-au ocupat de el, nu l-au supravegheat. El stătea de ceva timp la malul mării și se juca singur și atunci eu am alergat după el să îl prind, să îl duc părinților.

Am căzut peste copil, și l-am zgâriat, după care l-am strâns, cred. Pur și simplu eu când am căzut s-au întâmplat toate astea, dar de mușcat nu este cazul.

Avem un avocat. Să vedem ce o să se întâmple. Mie îmi pare rău pentru copilaș. Clar nu sunt o nebună, lucrez cu oamenii de 20 de ani.”, a declarat femeia, la Antena 3 CNN.

Momente incredibile pe plajă: o femeie ar fi mușcat și zgâriat un copil de 6 ani

La începutul săptămânii, presa scria despre un caz incredibil petrecut pe plajă la Năvodari. Un băiețel de doar 6 ani a fost mușcat de o femeie pe care o stropise accidental cu apă. Părinții au depus plângere la poliție și vor să meargă în instanță în urma incidentului șocant.

Un bărbat s-a dus la plajă cu băiatul în vârstă de 6 ani. O femeie de 40 de ani care făcea poze a reclamat faptul că a fost stropită din greșeală de copil.

Martorii spun că femeia a încercat să-l prindă pe copil, acesta s-a speriat și a fugit. L-a alergat pe plajă, într-un final l-a prins, l-a zgâriat și l-a mușcat de mână.

Comentarii
  • Mai bine îl mușca pe tac’su…cred că era mai bine pt amândoi.

  • Si copilul prost educat, si agresoarea bogata.Parintii vor niste bani,femeia a gresit. Trebuia sa tipe, sa atraga atentia ,sa intrebe al cui este copilul.Apoi ar fi urmat un intreg circ.Intre timp , pana venea politia, ar fi disparut tot ce aveau pe langa prosop cele doua tabere.Cine ce a invatat din toata povestea asta? Copilul? Nu cred. Parintii? Ma indoiesc. Poate femeia?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *