Prima pagină » Titlurile zilei » Femeia care a fost înjunghiată de iubitul ei ascunde un secret? Vecinii vin cu o pistă incredibilă: „Ea mai trăia cu încă un bărbat și e posibil să fi pornit de la asta” – EXCLUSIV/FOTO/VIDEO

Femeia care a fost înjunghiată de iubitul ei ascunde un secret? Vecinii vin cu o pistă incredibilă: „Ea mai trăia cu încă un bărbat și e posibil să fi pornit de la asta” – EXCLUSIV/FOTO/VIDEO

06 sept. 2023, 02:00,
Cosmina Puiu, în Titlurile zilei

Femeia care a fost înjunghiată de iubitul ei refuză să vorbească despre momentul ce i-a marcat viața. Însă vecinii vin cu o pistă incredibilă în legătură cu această tragedie și fac niște mărturii halucinante

Mihaela Dădăcuș, în vârstă de 48 de ani, medic veterinar în cadrul Direcției Agricole Județene din Iași, a trecut prin niște momente cumplite, după ce iubitul său a înjunghiat-o în mai multe zone ale corpului, iar apoi a decis să își pună capăt zilelor. Atunci, femeia a ajuns în Unitatea de Primire Urgențe (UPU) din cadrul Spitalului „Sf. Spiridon” din Iași într-o stare critică, fiind supusă unor intervenții chirurgicale, fiindcă avea plăgi în zona capului și a gâtului.

În acest moment, starea ei de sănătate este favorabilă și a fost externată din spital. Dar aceasta refuză cu orice preț să discute cu reporterii BZI în legătură cu momentele de coșmar prin care a trecut, iar vecinii săi vin cu o pistă incredibilă, povestind de la ce ar fi pornit, de fapt, totul.

O femeie a fost înjunghiată de iubitul ei! Vecinii vin cu o pistă incredibilă

Florin Livadaru, tatăl unui tânăr de numai 19 ani, din prima lui căsătorie, a fost autorul scenei macabre din comuna ieșeană Valea Adâncă, din data de 2 august 2023. Cei doi aveau o relație de câțiva ani buni, iar multă lume din apropiere a spus că ei pozau în tabloul de familie perfectă.

Pe unii i-au luat prin surprindere în momentul în care din curtea lor s-au auzit doar țipete, gândindu-se că este vorba despre violență domestică. Dar pe alții nu, deoarece îl cunoșteau pe Florin ca fiind un bărbat care își iese din fire atunci când se enervează. Acesta obișnuia să mai povestească cunoscuților despre relația lui.

„Majoritatea vecinilor din zonă știu că ei erau o familie perfectă. Ei pozau așa, într-un tablou, când ieșeau din casă, pentru că ea este o femeie deșteaptă și nu a dat niciodată de bănuit. El însă a fost drojdier aici și se mai cunoștea așa cu niște oameni. Mai povestea când ieșeam la o bere și ne zicea că nu era chiar așa fericit. Ne zicea că a descoperit că ea mai trăia cu încă un bărbat și e posibil să fi pornit de la asta totul, pentru că atunci s-a îmbătat de supărare.

Toți îi spuneau să-și vadă de treabă și să nu bage în seamă sau să se despartă, dar el o iubea mult și avea o vârstă. Nu mai ținea legătura nici cu fiul lui, nu mai avea pe nimeni cu care să își petreacă timpul. Altcineva mi-a zis că în dimineața aia ar fi fost și amantul ei acolo. Cine știe ce s-a întâmplat acolo. Noi știam ceva și nu se leagă cu ce s-a întâmplat și unde s-a ajuns”, mărturisește un vecin de-al celor doi, care dorește să îi fie protejată identitatea.

Bărbatul care și-a înjunghiat de nenumărate ori iubita și-ar fi dat foc și s-a spânzurat. Să fie adevărat?

După ce și-a înjunghiat iubita de nenumărate ori în mai multe zone ale corpului, cauzându-i mai multe leziuni grave, Florin Livadaru și-ar fi dat foc și apoi a decis să-și ia viața, însă vecinii au niște dubii în această privință, deoarece își amintesc conversațiile cu el și nu cred că ar fi fost posibil să facă așa ceva. Aceștia nu exclud varianta în care „amantul” Mihaelei ar fi fost prezent, însă anchetatorii au elucidat misterul, susținând că este vorba doar despre o violență domestică, urmată de sinuciderea inculpatului.

Rămâne de văzut dacă femeia care a fost înjunghiată de iubitul ei a fost doar victima unei violențe domestice, iar bărbatul a decis să-și pună capăt zilelor ca să nu răspundă în fața legii pentru fapta pe care a comis-o.

Comentarii
  • Comuna V. Adâncă, jud. IAȘI? Da bravo gazetar!:)))

  • Asta cu „rupe tacerea dar refuza sa vorbească” e tare :)):

  • … da’ de unde … avea o afacere secreta … facea trafic cu chirpici … de acolo i se trage …

  • ⭕ Ești într-o relație dar te simți singură ⁉️Caută repede un amant viril, el știe ce te frământă si rezolvă cât ai zice ,,pește mămăliga prăpădește,, de 900.000 ori‼️😋

    🐞Daca e adevarat acest aspect atunci totul se leaga. Adevarul e ca dragostea dispare dupa 6 luni, e dovedit stiintific.

    Solutia? 🐝Trebuie adusă a 3 – a persoană.
    Multe femei din Iasi apeleaza la a 3 persoană cand dau de necaz, gen soțul / iubitul o are mică sau rezista la pat doar 2-5 minute ( un moldovean adevarat rezistă minim 6 ore),soțul nu se spală sau îi miroase din gură, nu-și spală singur șosetele,etc.🥴🤢🪰

    Dragi femei, nu vă fie frică, apelati cu toată încrederea la alt bărbat. Nu,nu trebuie să renunțați la actualul, 🐮 soțul trebuie păstrat, el poate să va ajute cu piața, sa facă treabă in casa, iar amantul dvs trebuie ținut doar pentru a face dragoste.

    Vreme trece, voi îmbătrâniți si e mare păcat să rămâneți doar femeia unui singur bărbat. Traiti-vă viața așa cum ați visat, în brațele altui bărbat. 🥰

  • ai scris ce-ai visat peste noapte :))

  • no cunoasteti si scrieti ce atit visat voi

  • Foc fără fum nu iese vulpita

  • Aspirina de la Valea Adanca

  • El era un drojdier agresiv si probabil gelos. I s-o fi parut lui nu stiu ce si gata, femeia il inseala. Bine c-a scapat de el.

  • Urâta asta, cu 2?! Probabil că îi plătea.

  • Mda. Trafic cu chirpici… (!) De Ilf si Petrov ati auzit dvs?

  • Cum spunea cineva mai sus, o nevastă fara amant e ca o nuntă făra lăutari.
    Orice femeie deșteaptă are un iubi secret, asa este de când lumea și pământul. :)))

  • Pisarea fara basina e ca nunta fara lautari. Deci nevasta fara amant e ca pisarea fara basina.

  • Adevarul e ca la mine la birou ( lucrez la bancă) doar una din 6 femei nu are amant/iubit ( e operată „jos” și nu mai are voie, de la nastere naturală,etc) .
    Toate suntem măritate, deștepte si devreme acasă. Amantul e ca sarea-n bucate, fetele stiu asta🙃😋

  • Ea o Sfânta el un drac?

  • de ragaiala nu spuneti nimica?

  • @Mia: nu am auzit de femeie care sa nasca pe gura!

  • ozeneurile, alienii, astia is de vina

  • Deci omu nu prea mai avea presiune în instalație din cauza vîrstei ( după 45 de ani se topește vertiginos in mod natural ) iar femeia la încornorat cu altul mai dotat și cu presiunea beton , acum se leagă poveste precum în romanul Moara cu noroc

  • 🫣🫣🫣

    Mai era o doamna bine prin finante, sotie de medic… tot cu 2 umbla: 2 colegi Pina la urma unul a lasat-o, celalalt a plecat la Bucuresti,asa e Adina???

  • ✅ Anunt pentru studenții care vin in Iași : agățati doar femei măritate cu apartament proprietate personală ! De ce ? Scăpați de rate la bancă pe 35 ani♻️

    Dragi studenți veniți in Iași. De ce sa platiti rate 35 ani la bancă aiurea când puteți agăta o nevastă de iesean expirat. Majoritatea bărbatilor ieșeni nativi, nu mai sunt atractivi,/ buni la amor…aici interveniti voi, agătati doar ieșence maritate și care au apartament proprietate personală.
    Eu asa am făcut, am agatat o ieseanca maritata, ea a dat divort de mosneag si acum stau in Iași fara sa platesc chirie la banca.
    Colegii mei fițoși plătesc luna de lună cate 2300 lei rata pe un apartament prafuit in periferie.
    Eu stau in centru intr-un apartament cu 3 camere, ea retrăiește a doua tinerete, rupem patul in fiecare noapte iar banii care trebuiau sa meargă la rată…mergem in excursii 🥰 ( ieșeanca mea nu e babă, e cu 9 ani mai in vârsta ca mine, mai merge încă 40 ani, nu bate, nu troncăne,etc)♾

    Daca ma insuram cu o studentă săracă, acum eram 2 saraci plini de rate ca un sobolan de purici. 😄🤪

  • Curbele tot curbe raman

  • Prietenul lui Florin

    Sa răspunda în fata legii și autorii morali ai sinuciderilor. Bărbatul asta si_a a investit toți banii în casa și în mașina ei. Era un om bun și nu a făcut probleme. Insă în tara asta toți morții sunt vinovați… Și nu era bețivan…. Da cu asa o vipera prefăcuta nimeni pe lumea asta nu ar putea sa nu își înece năduful în ceva…. Urla la el din orice Sfânta sfintelor!

  • Greu de înțeles…. cum ar fi putut el sa își dea și foc si sa se sinucidă în același timp?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *