Prima pagină » Stiri si curiozitati » Femei plinuțe, rochii de seară pe mărimi mari pentru nașe. Ținute în care te vei simți extraordinar

Femei plinuțe, rochii de seară pe mărimi mari pentru nașe. Ținute în care te vei simți extraordinar

21 nov. 2022, 16:00,
în Stiri si curiozitati

Este recomandabil pentru femeile plinuțe să aleagă rochii de seară pe mărimi mari pentru nașe din timp.  Orice nașă se simte încrezătoare atunci când arată irezistibil. Dar, în diferite perioade ale vieții, aproape toate fetele și femeile au complexe legate de kilogramele în plus. Dar o rochie de seară selectată în mod corespunzător te va ajuta să te simți mult mai bine la sărbătoare.

Există o percepție conform căreia doamnele cu forme  nu pot arăta grațioase și seducătoare, dar nu este așa. Rochia de seară pentru femei plinuțe trebuie să subțieze silueta, să ascundă defectele prezente și să accentueze avantajele. Designerii caută elemente care pot accentua formele lor grațioase. Astfel, fiecare femeie va găsi o rochie pentru a crea o imagine uimitoare. În acest articol veți afla despre cele mai eficiente 5 modele de rochii care vă vor ajuta să ascundeți pliurile mici de pe părțile laterale și de pe abdomen.

femeie plinuta in rochie de nasa

Acest model de rochie desenează perfect talia și ascunde pliurile de pe laterale

Femei plinuțe, rochii de seară pe mărimi mari pentru nașe. Modelele perfecte pentru crearea unei siluete subțiri

Absolut orice siluetă este frumoasă în felul ei. Hainele corect alese o pun în evidență în mod natural, iar o burtă și un plus de kilograme nu este un obstacol pentru o nașă să arate irezistibil la nuntă. Motivele apariției unor kilograme în plus sunt întotdeauna diferite și, prin urmare, dietele nu sunt potrivite pentru toată lumea.

Rochiile „New Look” pe mărimi mari sunt stilul perfect pentru a crea o siluetă grațioasă și feminină. Datorită particularităților croielii, rochia se apropie de tipul „clepsidră”, pune în evidență umerii, accentuează talia și face o tranziție lină spre șolduri.

femeie plinuta in rochie de nasa

Rochiile elegante cu bască ascund perfect un abdomen voluminos

Modelul de rochie pentru femei plinuțe care au partea superioară a rochiei sub formă strânsă ca un corset este considerată cea mai reușită opțiune pentru o nașă. Acest model de rochie desenează perfect talia și ascunde pliurile de pe laterale. De asemenea, o fustă pufoasă, lungă până la jumătatea gambei, ascunde perfect burta și face vizual talia mai subțire. Este bine să știi că această rochie arată cel mai avantajos pentru fetele cu sânii mai mici.

Rochia „Wrap” și silueta de tipa „A”. Cum să abordezi un stil luxuriant și să te simți o regină la petrecere

Rochia „Wrap” face parte din stilul luxos. Rochia wrap creează o imagine senzuală și atractivă. Aceasta este o opțiune indispensabilă pentru orice femeie. Rochia are o croială destul de largă și este cusută în diagonală în partea din față. Stilul pune în evidență talia și curge liber pe lângă corp. Datorită acestui lucru, burta devine invizibil, iar silueta arată cât se poate de feminină.

femeie plinuta in rochie de nasa

Rochia „Wrap” face parte din stilul luxos

Rochia potrivită pentru siluetă A din țesătură fluidă este o opțiune excelentă pentru nașe. Acest model maschează foarte bine burta și șoldurile mari. Astfel, o rochie cu o talie înaltă și o fustă mai evazată sunt de asemenea potrivite pentru o nașă. Țesătura lejeră se aranjează ușor pe siluetă, ascunde burtica și creează o imagine romantică și aerisită.

Modelul cu bască pentru femei plinuțe face parte din lista de rochii de seară mărimi mari pentru nașe.  Rochiile elegante cu bască ascund perfect un abdomen voluminos. Nu sunt întotdeauna în vârful modei, dar corectează perfect silueta. Există diferite opțiuni pentru plasarea unui volan larg. Dacă aveți o burtică ușor căzută, de exemplu, după o naștere recentă, alegeți o bască care începe chiar de la talie. Silueta într-o astfel de rochie arată subțire, fiind o opțiune perfectă pentru nuntă.

femeie plinuta in rochie de nasa

Absolut orice siluetă este frumoasă în felul ei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`