Prima pagină » Cultural » Mozaic muzical » Feli Donose nu a absolvit liceul până la vârsta de treizeci și cinci de ani. “Am făcut chestia asta…”

Feli Donose nu a absolvit liceul până la vârsta de treizeci și cinci de ani. “Am făcut chestia asta…”

23 dec. 2021, 09:32,
BZI.ro, în Cultural

Feli Donose este fară dar și poate una din cele mai bune voci de la noi din țară. Artista se bucură de un real succes pe plan profesional dar și în plan personal. De câțiva ani de zile, cântăreața l-a cunoscut pe Cătălin și a devenit mămică.

Cu toate că acum se poate bucura de o liniște sufletească, în trecut Feli a trecut prin momente extrem de grele.

Feli Donose nu a absolvit liceul până acum

Pe când avea doar 18 ani, Feli și-a luat viața în propriile mâini. Artista a renunțat la studii pentru a se dedica în totalitate muzicii. Ajunsă la vârsta de 35 de ani, cântăreața a povestit că nici până în acest moment nu a terminat liceul.

„La jumătatea clasei a noua, ca nebuna. Pur şi simplu, m-am trezit într-o noapte că m-am întrebat ce fac cu viaţa mea de acum încolo. Mi-am văzut filmul pe repede-înainte şi nu vedeam unde-i muzica. Am avut un curaj nebun şi am făcut chestia asta fără să ştie ai mei. Apoi au aflat şi i-am promis mamei că dacă nu îmi ies mie planurile cum mi-am dorit, reiau şcoala.

Au început să se mişte şi nu am reluat, până mai târziu, când stăteam deja în Cluj de doi ani şi m-am înscris la Liceul Economic. Întâmplător, mergând pe stradă, am văzut liceul deschis, am intrat: „Bună ziua. Faceţi înscrieri? – Da, da. Am ieşit de acolo şi am sunat-o pe prietena mea din copilărie: „Tu, Ica, m-am înscris la liceu – „Ceee?! Aaaa! Ţipa de fericire.

Da, asta cu liceul e un gol din adolescenţa mea pe care încă mă gândesc cum să-l umplu. La un moment dat, tot vreau să-l fac. Pentru că în perioada în care adolescenţii din jurul meu trăiau asta, eu am ales să devin peste noapte un adult care să-şi urmeze visul nebuneşte. Iar acolo e un spaţiu pe care eu trebuie să-l umplu cumva. O să-mi dau seama cum.”, a declarat pentru Feli Donose pentru Adevărul.

Feli a fost victima bullying-ului

Pe când era copil, Feli a fost victima bullying-ului. Ceilalți copii se legau zilnic de aspectul fizic al cântăreței. Acest lucru a făcut-o pe Feli Donose să-și piardă încrederea în sine și să fie complexată.

Bullying-ul a continuat, însă, și în următorii ani. Pe vremea când era adolescentă și atunci când a urcat pentru prima oară pe scenă. Iar nesiguranța și-a spus cuvântul la un moment dat.

”În copilărie mi se zicea ”girafă„ că am gâtul lung. Sufeream mult, până când m-a văzut mama că mergeam cocoșată și mi-a dat o palmă și mi-a zis să merg mândră că-s frumoasă. Eu nu înțeleg de ce eram complexată când eram mai grăsuță, atunci purtam fustițe și eram mai feminină. Dar alții mă făceau să mă simt complexată. Eu eram bine pe scenă, dar după apăreau nesiguranțele”, a spus Feli Donose.

Cine este Feli Donose

Feli Donose s-a născut pe 15 iunie 1986, la Sebeș, județul Alba. A reușit să devină cunoscută după participarea la Vocea României în anul 2012.

Debutul în muzică a avut loc în adolescență, când a fost atât vocea, cât și compozitoarea trupei pop-rock, Aliens. Feli a colaborat cu Edi Schneider cunoscut ca Dj Phantom, iar apoi s-a îndreptat spre genul hip-hop, unde s-a implicat în câteva proiecte muzicale cu Grasu XXL, Puya și Guess Who.

Anul 2017 a început prin lansarea unui remake rock a uneia dintre cele mai cunsocute piese a artistei Maria Tănase, „Cine iubește și lasă”. Feli Donose a lansat și un featuring alături de Connect-R, „Ceartă artă” și a continuat cu single-ul „Acasă” care a strâns peste 14 milioane de vizualizări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *