Prima pagină » Sport » FCSB, a treia lovitură dată celor de la Craiova! Cum a ajuns Gabriel Fulga la gruparea lui Gigi Becali!
FCSB, a treia lovitură dată celor de la Craiova! Cum a ajuns Gabriel Fulga la gruparea lui Gigi Becali!

FCSB, a treia lovitură dată celor de la Craiova! Cum a ajuns Gabriel Fulga la gruparea lui Gigi Becali!

25 ian. 2021, 02:00,
în Sport

Gabriel Fulga, atacant central în vârstă de 16 ani, a debutat la prima echipă a FCSB-ului în finalul meciului cu Voluntari, câștigat de către roș-albaștri cu 2-1.
Tânărul atacant a ajuns la FCSB în vara anului 2019, de la un club de juniori din Craiova. În perioada în care a fost remarcat de clubul roș-albastru, de Gabriel Fulga s-a interesat și Universitatea Craiova, însă în cele din urmă jucătorul a ales să meargă la București. Este al treilea fotbalist, care s-a aflat în curtea oltenilor și care a ajuns la gruparea lui Gigi Becali, după Andrei Vlad și Octavian Popescu.

Gabriel Fulga, debutant la FCSB la 16 ani, a fost dorit și de Universitatea Craiova

„Universitatea Craiova l-a vrut. M-am întâlnit cu Dragoș Stăvaru și Ovidiu Costeșin, am vorbit despre el, dar copilul a ales FCSB. Am ținut cont de părerea lui, cu toate că pentru noi era mai aproape Craiova, noi fiind din Orșova. El a mers două săptămâni în probe la FCSB, i-a plăcut și a vrut să rămână. Cei de la Craiova au intrat pe fir, dar a ales să joace pentru FCSB. A fost o hotărâre bună. Când am purtat discuțiile cu cei de la Craiova, au spus și ei că îl vor promova, dar a ales să meargă la FCSB. A fost în curtea Craiovei, dar asta a fost. I-a plăcut la FCSB, stă în academie, la baza clubului. El chiar a făcut antrenamente cu cei de la Craiova, dar nu a fost să fie”, a dezvăluit tatăl jucătorului, Cristian Fulga.

Fulga, al treilea jucător aflat „în curtea” Craiovei, dar care ajunge la FCSB

Cazul lui Gabriel Fulga este asemănător celor ale lui Andrei Vlad și Octavian Popescu, fotbaliști care și-au găsit deja un loc în primul „11” de la FCSB. Craiova nu a trecut nici acum peste „episodul Andrei Vlad”. Goalkeeperul, ajuns între timp la FCSB, reprezenta un pariu de-al oltenilor. Mihai Rotaru îi acuză direct de „furt” pe oficialii roș-albaștrilor și spune suma pentru care ar fi fost de acord cu transferul.
Mijlocașul de bandă a fost adus de roș-albaștri chiar de la Universitatea Craiova în vara anului trecut, după ce echipa din Bănie nu i-a oferit un nou contract, cu un salariu mărit. Gabriel Fulga are 185 m, 78 kg și piciorul său de bază este dreptul. Puștiul promovat de Toni Petrea la prima echipă s-a remarcat la formația U17 de la FCSB, fiind luat și în cantonamentul de iarnă din Antalya.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *