Prima pagină » Actualitate » FBI ar fi găsit droguri, nu ulei pentru bebeluș, în casa lui P. Diddy. Rapperul, acuzat că a agresat sexual peste 100 de persoane, inclusiv un copil de 9 ani

FBI ar fi găsit droguri, nu ulei pentru bebeluș, în casa lui P. Diddy. Rapperul, acuzat că a agresat sexual peste 100 de persoane, inclusiv un copil de 9 ani

02 oct. 2024, 14:40,
Simona Ciobanu în Actualitate

Rapperul P. Diddy rămâne în detenție fără posibilitatea eliberării pe cauțiune și a pledat nevinovat în fața acuzațiilor de trafic sexual. Un rechizitoriu federal de 14 pagini împotriva lui Combs, făcut public pe 17 septembrie 2024, arată că în timpul unei percheziții în locuințele sale din Los Angeles și Miami, autoritățile au confiscat „diverse provizii Freak Off”, inclusiv narcotice și peste 1.000 de sticle de ulei și lubrifiant pentru copii.

Această descoperire a generat teorii conspiraționiste pe platforme precum TikTok, unde utilizatori au sugerat că sticlele conțineau droguri precum GHB, cunoscut pentru utilizarea în cazuri de viol. Pe X (fost Twitter), un alt utilizator a sugerat că „uleiul pentru bebeluși” ar putea fi „extaz lichid”, ipoteze care au atras multă atenție.

@gryhulk #greenscreen #diddy #puffdaddy #seancombs #babyoil #fyp #foryoupage ♬ original sound – GRYHULK

Peste 1.000 de sticle de ulei de bebeluș în casa rapperului P. Diddy

Conform procurorului american Damian Williams, rechizitoriul susține că Combs a organizat petreceri dominate de droguri și a utilizat intimidarea și violența pentru a controla victimele. Aceste petreceri, numite „Freak Offs”, ar fi durat mai multe zile, implicând droguri precum GHB, ketamina și ecstasy. Totuși, nu există confirmări oficiale că uleiul pentru copii ar fi fost alterat cu droguri.

Avocatul lui Combs, Marc Agnifilo, a respins aceste speculații, explicând că achizițiile mari de ulei și lubrifiant erau pentru întreținerea locuințelor sale. Combs rămâne reținut fără cauțiune după ce a pledat nevinovat pentru acuzațiile de trafic sexual și racket.

Peste 100 de victime, inclusiv una care avea doar 9 ani, intenționează să depună plângeri împotriva lui Combs pentru abuz sexual și exploatare, acțiuni ce ar putea dezvălui implicarea unor persoane influente, potrivit avocaților. Tony Buzbee, un avocat din Texas, a subliniat că echipa sa a adunat dovezi, inclusiv fotografii, videoclipuri și mesaje text care ar confirma presupusele abuzuri și ar implica nume puternice.

Noile acuzații împotriva lui Combs, majoritatea legate de agresiuni sexuale violente, vor fi depuse în următoarea lună la New York și Los Angeles. Rechizitoriul detaliază acuzații conform cărora Combs ar fi manipulat femei și le-ar fi drogat pentru a participa la sesiunile sale sexuale violente, unele dintre acestea fiind filmate fără consimțământul lor.

Combs continuă să nege vehement toate acuzațiile, susținând că nu a abuzat sexual pe nimeni, inclusiv pe minori, și așteaptă cu nerăbdare să-și dovedească nevinovăția în instanță.

Rapperul a fost scos de sub supraveghere pentru sinucidere

Totodată, rapperul P. Diddy a fost recent scos de sub supravegherea sinuciderilor, în timp ce se pregătește pentru procesul în care este acuzat de trafic sexual. Potrivit avocatului său, Sean „Diddy” Combs „este concentrat și foarte puternic”, concentrându-se asupra apărării și pregătindu-se pentru proces.

O sursă a declarat presei că Combs și-a vizitat familia la Centrul de Detenție Metropolitan din Brooklyn, New York, unde este deținut sub acuzații de trafic sexual, racket și transport pentru angajarea în prostituție. Informațiile au fost confirmate de Page Six, care a menționat că rapperul este cazat într-un cămin al centrului.

P. Diddy fusese inițial plasat sub supraveghere pentru sinucidere după ce i s-a refuzat eliberarea pe cauțiune, în urma arestării din 16 septembrie. Surse au declarat pentru People că această măsură a fost preventivă, dat fiind că starea sa mentală era incertă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`