Prima pagină » National » Fată de 24 de ani, răpită, sechestrată și violată de doi tineri. Unul dintre ei are 15 ani

Fată de 24 de ani, răpită, sechestrată și violată de doi tineri. Unul dintre ei are 15 ani

13 aug. 2021, 14:40,
Bianca Rebegea, în National

O fată de 24 de ani a fost răpită, sechestrată și violată de doi tineri. Unul dintre ei are 15 ani.

Vineri, 13 august, Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al IPJ, a anunțat că doi tineri de 15 și, respectiv 24 de ani, au fost reținuți de poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani după ce au violat o fată.

O fată de 24 de ani a fost violată de doi tineri

Totul a avut loc în luna mai 2021, când cei doi indivizi „ar fi obligat victima, o tânără de 24 de ani, să îi însoţească în maşină, pe un teren din extravilanul comunei Mihai Eminescu şi, ulterior, într-o zonă din municipiul Botoşani. Acolo, prin constrângere şi violenţe, ar fi întreţinut raporturi sexuale cu victima, scrie botosaneanul.ro.

Tinerii, ambii din municipiul Botoșani, sunt cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunilor de viol în formă continuată şi lipsire de libertate. Au fost reținuți pentru 24 de ore şi introduşi în Centrul de reţinere şi arestare preventivă al IPJ Botoşani.

În cursul zilei de vineri, indivizii trebuie să fie prezentaţi în faţa instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Un caz șocant a avut loc și la Bârlad, județul Vaslui.

Două fete de 10 și 13 ani au fost violate la Bârlad

Două fete din Bârlad, în vârstă de 10 și 13 ani, au fost violate. Abuzurile sexuale au fost reclamate la mai puțin de o oră distanță unul de celălalt.

Primul caz a ajuns în atenția Poliției, după ce mama uneia dintre victime a chemat salvarea. În ceea ce privește cel de-al doilea caz, acesta a fost descoperit, în momentul în care bărbatul acuzat de agresiune a sunat la 112 pentru a reclama că bunicii își bat nepoata.

O femeie în vârstă de 41 de ani, din județul Vaslui, a apelat numărul unic de urgență 112, pentru a solicita ajutorul ambulanței. Fiica acesteia, în vârstă de 13 ani, a acuzat stări de rău: „Vomită și o doare burta”. Mama fetei nu s-a gândit la posibiltatea ca minora să fie însărcinată.

Echipajul medical sosit la fața locului a constatat că, de fapt, copila era gravidă în 5 luni. Fetița a mărturisit că a fost violată de tatăl ei în luna februarie.

”Urmare a cercetărilor efectuate și a activităților de consiliere de care a beneficiat persoana vătămată, ar fi fost indicat un prezumtiv autor, un bărbat de 41 de ani. Minora a fost internată într-un centru al DGASPC Vaslui, pentru evaluare și consiliere psihologică. În cauză, a fost deschis dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol, cercetările fiind efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui, Bogdan Gheorghiță.

Tatăl acuzat de viol este cercetat în stare de libertate

Tatăl a negat că ar fi întreținut relații sexuale cu fiica sa. Acum, el este cercetat în stare de libertate. De asemenea, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad au emis un ordin de protecție provizoriu prin care tatălui i s-a interzis să se mai apropie de copilă.

La scurt timp, a fost reclamat polițiștilor din Bârlad de către reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Vaslui un alt abuz sexual. În acest caz, agresorul este un bărbat în vârstă de 30 de ani, vecin cu familia fetei abuzate în luna ianuarie 2020.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *