Prima pagină » Actualitate » Fata de 13 ani, dată dispărută în Sighetu Marmației, a fost găsită – VIDEO

Fata de 13 ani, dată dispărută în Sighetu Marmației, a fost găsită – VIDEO

13 nov. 2023, 12:17, 1 ,
BZI.ro, în Actualitate

Melina, fata de 13 ani, dată dispărută în Sighetu Marmației, a fost găsită după o săptămână. Polițiștii au anunțat faptul că adolescenta are o stare de sănătate bună.

Mama Sarei Melinda făcuse un apel disperat și oferea recompensă de 10.000 de euro pentru găsirea fiicei sale.

„Suntem într-o situație disperată. Copilul nostru a dispărut de 6 zile. Primele zile de căutări au fost intense, dar nu s-a găsit. Apelăm la toată țara, părinți, adolescenți, copii, bunici, oricine știe ceva despre locul în care se găsește concret. Oferim 10.000 de euro. Ajutați-ne să ne găsim copilul! A rămas acasă, se simţea prost şi când am venit (n.r. de la serviciu) nu mai era”, spunea mama Melindei, la acel moment.

Sara Melinda, fata de 13 ani din Sighetu Marmației, a fost găsită de polițiști

Bucurie imensă pentru familia fetei de 13 ani dată dispărută din Sighetu Marmației. Sara Melinda a fost căutată de polițiști și de jandarmi, inclusiv cu drone, timp de aproximativ o săptămână. Din fericire, ea a fost găsită în urmă cu foarte puțin timp.

„Azi (marți n.r.), 07 noiembrie, polițiștii din Sighetu Marmației au fost sesizați de către mama unei minore de 13 ani, din Sighetu Marmației – MOIȘ SARA MELINDA – cu privire la faptul că, în intervalul orar 10.00-12.00, aceasta a plecat voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit.

SEMNALMENTE: 1,53 m înălțime, greutate 63 de kg, constituție atletică, păr șaten lung, ochii verzi și poartă ochelari de vedere.

ÎMBRĂCĂMINTE: La momentul plecării de la domiciliu, aceasta purta o haină scurtă neagră și încălțăminte albă”, au transmis în data de 7 noiembrie 2023, polițiștii maramureșeni.

Din primele informații puse la dispoziție de presa locală, se pare că tânăra este în stare bună, și ar fi fost găsită de polițiștii locali într-o casă din Sighetu Marmației.

Un tânăr s-ar fi prezentat la sediul Poliției, unde ar fi anunțat că știe unde se află tânăra dispărută. Acesta ar fi fost cel care i-ar fi trimis pe polițiști către o locuință socială de pe strada Ioan Mihaly de Apșa, din Municipiul Sighetu Marmației, unde adolescenta a fost descoperită.

La locul menționat a fost direcționat și un echipaj medical care a preluat-o pe fată și a transportat-o la Spitalul din Sighetu Marmației. Acolo, Sara va fi investigată și supusă unor teste din punct de vedere medical.

Conform primelor informații oferite de autorități, adolescenta nu ar fi fost victima unei infracțiuni.

Familia tinerei urmează să ajungă la sediul poliției pentru a afla cu exactitate ce s-a întâmplat cu Sara Melinda în toate aceste zile.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *