Prima pagină » Cultural » Scena artistica din Romania » Fata Cezarei Dafinescu si a lui George Motoi a suferit in copilarie pentru ca parintii erau actori: „Principalul sentiment nu a fost dragostea pentru parinti, ci mai ales Dorul de ei”
 Fata Cezarei Dafinescu si a lui George Motoi a suferit in copilarie pentru ca parintii erau actori: „Principalul sentiment nu a fost dragostea pentru parinti, ci mai ales Dorul de ei

Fata Cezarei Dafinescu si a lui George Motoi a suferit in copilarie pentru ca parintii erau actori: „Principalul sentiment nu a fost dragostea pentru parinti, ci mai ales Dorul de ei”

19 mart. 2018, 13:55,
în Cultural
a:3:{s:7:"site_id";i:3;s:6:"old_id";i:66827;s:8:"site_url";s:15:"cultural.bzi.ro";}

Raluca, fata Cezarei Dafinescu, isi aminteste ca in copilarie a dus dorul parintilor sai, care erau mai mult plecati de acasa.

Raluca Niculae este fata Cezarei Dafinescu si a lui Geroge Motoi, actorii care au avut o casnicie de 23 de ani, dar care au divortat si si-au refacut viata sentimentala. Recent, fiica lor a dezvaluit ca a suferit enorm in copilarie, deoarece parintii ei, actori celebri, erau mai mereu plecati. „Am avut o copilarie, apoi o adolescenta lipsite de griji, in care principalul sentiment resimtit nu a fost dragostea pentru parinti, ci mai ales Dorul de ei, din cauza profesiei, ei fiind mai tot timpul plecati”, a scris Raluca Niculae.

Fata Cezarei Dafinescu a simtit lipsa de acasa a parintilor

„Acum, cand stau si ma gandesc in urma, nu cred ca a trecut vreo zi din viata mea in care sa nu-mi fi fost dor de mama si de tata…chiar si azi, „golul” nu s-a umplut, ci doar a fost acceptat. Sa nu ma intelegeti gresit, era minunat sa merg cu ei pe strada si sa vad cum lumea ii cunostea si le cerea autografe, era minunat sa fiu in sala de spectacol si sa vad cum o mare de oameni ii aplauda… e un sentiment greu de descris, poate doar cei care l-au trait stiu exact despre ce vorbesc, dar toata aceasta “stralucire” si toate aceste aplauze nu mi-au suplinit niciodata DORUL de …Mama si Tata, doar ai mei!”, a mai dezvaluit Raluca Niculae.

Fata Cezarei Dafinescu nu a dorit sa aiba aceeasi meserie ca a parintilor

La final, fata Cezarei Dafinescu a marturisit ca, din aceste motive, a ales alta meserie decat cea de actor: „Probabil ca de aceea am ales o cu totul alta profesie, eram atat de satula de teatru, incat am ales domeniul economic. Si tot de aceea am ales constient sa imi petrec mult timp alaturi de baietii mei, Andrei si Petru, primordial fiind nu sa le cumpar luna de pe cer, ci sa fiu acolo, langa ei, doar pentru ei si doar a lor!”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *