Prima pagină » National » Fata care își dorește lemne pentru foc de ziua ei. Copila trăiește în condiții greu de imaginat
Fata care își dorește lemne pentru foc de ziua ei. Copila trăiește în condiții greu de imaginat

Fata care își dorește lemne pentru foc de ziua ei. Copila trăiește în condiții greu de imaginat

03 feb. 2021, 12:40,
BZI.ro, în National

O fată, care în curând împlineşte 11 ani, îşi doreşte pentru ziua ei lemne de foc. Gabriela trăieşte în condiţii greu de imaginat şi îşi doreşte ca de ziua ei să primească un cadou inedit. Familia ei nu îşi poate permite o sursă de unde să se poate încălzi şi astfel, frigul de afară le fac zilele şi mai grele.

Tânără este din Pişteştii din Deal, comună Scoarţa, și trăiește o viață plină de lipsuri.

Gabriela, fata care își dorește lemne pentru foc de ziua ei

De curând tatăl fetiţei a rămas fără loc de muncă. Mama este casnică, ceea ce înseamnă că familia nu are nicio sursă de venit. Mai mulţi voluntari au mers la casa fetiţei unde a găsit-o pictând. Peste două zile, pe 5 februarie, este ziua ei şi tot ce îşi doreşte este să primească în dar o mașină de lemne, pentru a se încălzi.

„Am găsit-o pe Gabriela într-o căsuţă mică şi bătrânească din localitatea Pişteşti din Deal, Gorj, pictând!

Dorinţa ei mi-a dat un fior în suflet şi m-a făcut să cred că tot ceea ce avem noi nu le merităm, ei merită mult mai mult. Tatăl Gabrielei muncea la o firmă unde s-au făcut restructurări şi a fost dat afară, iar mama este casnică.

Pe data de 5 Februarie este ziua Gabrielei şi ea îşi doreşte ca de ziua ei să primească în dar o maşină

de lemne, atât şi nimic mai mult, chiar dacă traiul lor este mult mai greu de pe o zi pe alta, trăind decât din alocaţia ei.

Vin din nou cu rugămintea la oamenii cu suflet: să facem posibil ca dorinţa Gabrielei să devină realitate!“, este mesajul trimis pe Facebook de către Daniela Elena Cîrgan.

Apel umanitar, lansat de colegii unei asistente medicale din cadrul Serviciului de Ambulanță Olt

În vârstă de 39 de ani, Mihaela Oiță-Ilina ar fi fost diagnosticată cu o boală gravă. Colegii acesteia au făcut un apel pentru toţi cei care pot să ajute.

„În urmă cu două luni a fost diagnosticată cu o boală cruntă: Leucemie Acută Mieloblastică. A început imediat tratamentul în cadrul Spitalului Clinic Fundeni, secția Hematologie, dar prima cură de chimioterapie nu a avut rezultatul sperat: remisia.

Indicaṭia medicului curant este de transplant medular şi a inṭiat cea de-a doua cură de chimioterapie, cu mult mai agresivă decât prima, în urma căreia speră să obṭină remisia. Deși acest diagnostic a căzut ca un trăznet asupra lor, Mihaela, alături de soțul ei, de băiatul ei şi de întreaga familie, luptă să învingă această boală.

Fire devotată, responsabilă, mereu lângă cei care aveau nevoie de ajutor, Mihaela are nevoie acum de sprijinul nostru al tuturor! Şi voi puteţi să o ajutaṭi să iasă învingătoare din această luptă.

În aceste momente grele Mihaela are nevoie URGENTĂ de masă trombocitară și de sânge grupa 01 pozitiv. Sângele înseamnă VIAŢĂ pentru ea şi o şansă să meargă mai departe în această luptă grea!

Puteṭi dona la orice Centru de Transfuzii din ṭară pentru Mihaela Oiță-Ilina, internată la Spitalul Clinic Fundeni, secția Hematologie. Stă în puterea noastră să o ajutăm să învingă această boală!

Un transplant medular necesită resurse financiare care depăşesc enorm de mult posibilităṭile familiei.

Dacă aveṭi posibilitatea puteṭi să o sprijinṭi finaciar cu o donaṭie în contul în LEI deschis la Banca Translvania pe numele Oiță-Ilina Mihaela RO49BTRL02901201A96188XX.

ÎMPREUNĂ PENTRU MIHAELA!”, este mesajul colegilor postat pe reţelele de socializare pentru a o ajuta pe colega lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *