Prima pagină » Stiri si curiozitati » Farmece făcute pe poză. Cum se realizează și cum să te păzești de ele?

Farmece făcute pe poză. Cum se realizează și cum să te păzești de ele?

06 sept. 2022, 12:44, 1 ,
BZI.ro, în Stiri si curiozitati

Farmecele făcute pe poză se fac, de obicei, pentru a atrage un partener în viața unei persoane. Iată cum se realizează și cum să te păzești de ele.

Farmecele nu se pot face fără o bază materială. Astfel, vrăjitoarele se folosesc de diferite obiecte, fără de care vraja nu are nicio putere asupra persoanelor sau obiectelor spre care este aruncată. Cu toate acestea, sunt și farmece care pot fi făcute pe poze și care pot atrage dragostea celui dorit. În orice caz, farmecele pot fi ținute la distanță, cu ajutorul sfaturilor prezentate la finalul acestui articol.

În continuare, îți vom explica modul în care se realizează aceste farmece de dragoste și cum să te păzești de ele cu ajutorul credinței.

o vrăjitoare care ține mâinile pe un glob

Farmecele nu se pot face fără o bază materială.

Cum se realizează farmecele făcute pe poză?

Farmecele făcute pe poză sunt unele dintre cele mai simple și mai puternice ritualuri de legare a două persoane pentru totdeauna. Acestea se realizează cu ajutorul unor fotografii recente, în care persoana vizată să se vadă din cap până în picioare și să fie singură în poză.

Ritualul presupune ținerea fotografiei în mâini și aprinderea unei lumânări de biserică. Cea/cel care dorește să atragă bărbatul/femeia mult visat/ă, trebuie să învârtă lumânarea în jurul fotografiei și să rostească următoarele cuvinte: „Îmi este foarte dor de (numele), iubitul meu/ iubita mea (numele), chiar dacă ție nu-ți lipsește atât de mult de mine. În fiecare zi, (numele) să se gândească la mine, și dragostea lui/ei să se răspândească spre mine ca mierea. Așa să fie! Amin“.

După rostirea acestor cuvinte de trei ori, se ia fotografia și se arde la lumânare. Apoi, cenușa se împrăștie în vânt.

Se spune că, dacă la finalul acestui ritual, persoana care a făcut farmecele pe poză se simte goală pe interior, atunci totul a decurs bine și vraja de dragoste a fost făcută corect.

o lumânare aprinsă

Farmecele făcute pe poză sunt unele dintre cele mai simple și mai puternice ritualuri de legare a două persoane pentru totdeauna.

Cum să te păzești de farmece?

Dacă simți că ți s-au făcut farmece, trebuie să te spovedești la fiecare 40-50 de zile sau de fiecare dată când simți că sufletul îți este greu. Împărtășește-te cât de des se poate, dacă duhovnicul ți-a îngăduit acest lucru. Mergi obligatoriu la biserică în fiecare duminică, iar în fiecare dimineață ia anafură și agheasmă.

Foarte important este să ții post în fiecare miercuri și vineri, dar și în marile posturi de peste an. Stropește zilnic cu agheasmă și citește rugăciuni. Iată care este cea mai puternică rugăciune care te scapă de farmece și blesteme:

„Dezleagă, Doamne, toate vrăjile, farmecele şi blestemele cu care m-au legat vrăjmaşii mei ştiuţi şi neştiuţi, dezleagă-le şi întru nimica să se prefacă. Cearta, duhurile necurate, pe pustiu să se ducă, unde om nu locuieşte, şi apoi la mine să nu se mai întoarcă, iar pe mine robul tău (numele) apără-mă!

Dezleagă, Doamne, toate vrăjile cu care m-a legat vrăjmaşul meu(numele), dezleagă-le! Dezleagă şi întru nimic să se prefacă, alungă duhurile necurate, pe pustiu să se ducă şi la mine să nu se mai întoarcă, iar pe mine, robul tău (numele) iartă-mă!

Dezleagă, Doamne, darul de bani, de casă, de îmbrăcăminte, de încălţăminte, darul de Cununie, priceperi ca: priceperea de a face bani, de a face curat, memoria, puterea de munci cu pricepere şi spor, etc (tot ce crezi că ţi-a fost legat). Amin!

“Sfinţilor Arhangheli Mihail şi Gabriel, duceţi nevrednica mea rugăciune şi nevrednicul meu post la bunul Dumnezeu, pentru iertarea păcatelor mele, ale părinţilor mei, ale bunicilor mei, ale celor adormiţi din neamurile noastre, ale moşilor şi strămoşilor până la al nouălea neam şi-mi dăruiţi mie împlinirea dorinței mele (spui dorinţa)”.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *