Prima pagină » Local » Farmavet SA din București asigură hrana cânilor de la padocul din Tomești! Vânzările au fost de 46 de milioane de euro
Farmavet SA din București asigură hrana cânilor de la padocul din Tomești! Vânzările au fost de 46 de milioane de euro

Farmavet SA din București asigură hrana cânilor de la padocul din Tomești! Vânzările au fost de 46 de milioane de euro

26 feb. 2022, 02:00,
Ciprian Boaru, în Local

Salubris SA, firma de salubritate a Primăriei Iași, a finalizat licitația pentru furnizarea mai multor loturi de hrană pentru câinii de la padocul Tomești. Procedura a fost câștigată de firma Farmavet SA din București

Salubris SA, firma de salubritate a Primăriei Iași, a finalizat licitația pentru furnizarea mai multor loturi de hrană pentru câinii abandonați de la padocul din Tomești. Autoritatea contractantă a primit 3 oferte, dar contractul a fost încheiat cu compania Farmavet SA din București. Valoarea finală a contractului este de 290.000 de lei fără TVA, cu 90.000 de lei mai puțin față de estimarea bugetară. În 2020, Farmavet SA a înregistrat o cifră de afaceri de 231,7 milioane de lei, aproape 46 de milioane de euro, pierderi de 11 milioane de lei, datorii de 70 de milioane de lei și un număr de 520 angajați. Compania este deținută de un fond de investiții ce aparține de Banca de Export-Import a Chinei prin intermediul Gardenica Limited. În 2021, Salubris a organizat o procedură similară pentru padocul din Tomești.

Farmavet SA va furniza hrană pentru câini, cantitatea solicitată fiind de 100.000 de kilograme

Conform necesarului, urmează să fie furnizată o cantitate de 99.000 de kilograme de hrană uscată pentru câinii adulți. Totodată, urmează să fie achiziționată și cantitatea de 1.000 de kilograme pentru câinii juniori.

”Contractantul va ambala și eticheta produsele furnizate astfel încât să prevină orice daună sau deteriorare în timpul transportului acestora către destinația stabilită. Dacă este cazul, ambalajul trebuie prevăzut astfel, încât, să reziste, fără limitare, manipulării accidentale, expunerii la temperaturi extreme, precipitațiilor din timpul transportului și depozitării în locuri deschise. În stabilirea mărimii și greutății ambalajului, contractantul va lua în considerare, acolo unde este cazul, distanța față de destinația finală a produselor furnizate și eventuala absență a facilităților de manipulare la punctele de tranzitare”, se arată în caietul de sarcini.

Produsele vor fi livrate la sediul Salubris de pe strada Aurel Vlaicu, nr.76. Firma de salubritate a organizat o licitație și pentru furnizarea mai multor echipamente de protecție.

Firma de salubritate a încheiat, anul trecut, un contract pentru furnizarea anvelopelor

Recent, Salubris SA a încheiat procedura pentru furnizarea mai multor loturi de autovehicule multifuncționale. Comisia de evaluare a stabilit că oferta cea mai bună aparține societății ”Grădinariu Import Export” SRL, din București. Licitația a fost împărțită în două loturi, cu câte două utilaje multifuncționale pe fiecare lot. Valoarea finală a contractului este de 1.799.000 de lei fără TVA, adică 360.000 de euro. Firma este controlată de Andrei Călin Grădinariu. În 2020, vânzările companiei au fost de 258,1 milioane de lei, aproape 50 de milioane de euro. Totodată, Salubris intenționează să semneze un nou contract pentru asigurarea serviciilor de distribuire a corespondenței. Recent, a fost lansată licitația pentru furnizarea serviciilor. La procedură s-au prezentat Compania Națională Poșta Română SA și Pink Post Publimail SRL, deținută de Intrapan LTD din Cipru. Valoarea estimată a contractul este de 275.000 de lei fără TVA, adică 55.000 de euro.

Conform documentației, Salubris SA a stabilit 16.000 de trimiteri cu confirmare de primire și 110.000 trimiteri fără confirmare de primire. Corespondența va fi asigurată pe o perioadă de 12 luni. Rămâne de văzut dacă contractul încheiat pentru hrana câinilor va fi onorat la timp de compania Farmavet SA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *