Prima pagină » Magazin » FARMACIILE ROPHARMA – Frumusețea vine din interior (suplimentele în nutriție)
FARMACIILE ROPHARMA - Frumusețea vine din interior (suplimentele în nutriție)

FARMACIILE ROPHARMA – Frumusețea vine din interior (suplimentele în nutriție)

31 ian. 2020, 09:54,
în Magazin

În industria frumuseții, cercetările evoluează de la an la an și apar noi dovezi că suplimentele alimentare ajută la sănătatea și frumusețea corpului. Multe fructe și legume care aduc beneficii asupra frumuseții tale sunt sezoniere, ceea ce înseamnă că atunci când acestea se găsesc mai greu pe piață, le poți înlocui cu suplimente alimentare. Pentru o piele sănătoasă, păr strălucitor și unghii puternice trebuie să îi oferi organismului tău toți nutrienții de care acesta are nevoie.

Iată câtiva dintre cei mai buni nutrienti cu care îți menții atât sănătatea, cât și frumusețea exterioară:

  1.  Vitamina C – alimentele bogate în vitamina C sau suplimentele alimentare ajută la menținerea pielii sănătoase. De asemenea, stimulează producția de colagen și sunt un antioxidant puternic ce protejează și repară celulele degradate ale pielii.
    2.    Calciul – lipsa acestui mineral împiedică dezvoltarea noilor celule la nivelul pielii, conducând la apariția unui ten obosit și o elasticitate redusă. Calciul se poate lua atât din ouă, lapte, brânză, pește etc, cât și din suplimente alimentare. Deficiența de calciu predispune organismul la subțierea unghiilor, uscarea și asprirea pielii, precum și la rărirea părului.
    3.    Vitamina E – este un antioxidant care protejează pielea de efectele radicalilor liberi, al poluării și al expunerii la soare. Suplimentele bazate pe această vitamină ajută la prevenirea acneei și la stimularea circulației sanguine. 
  2.  Suplimentele de colagen – proteina care oferă elasticitate pielii (colagenul) este afectată în special de procesul de îmbătrânire și de poluare. Colagenul sub formă de suplimente poate fi o metodă prin care îi poți oferi organismului compușii de care are nevoie pentru a crea propriu colagen. Acesta ține la distanță ridurile și lăsarea pielii.
    5.    Vitamina D – această vitamină este recomandată de medici cu precădere în perioada sezonului rece. Un deficit de vitamina D cauzează probleme de la cele de natură estetică, până la cele psihice, cum ar fi depresia. Căderea părului și uscarea pielii pot fi semne ale deficienței de vitamina D.
    6.    Vitamina B12 –  deși o poți găsi în foarte multe alimente, în general de origine animală, această vitamină este absorbită tot mai greu odată cu îmbătrânirea. Vitamina B12 ajută la formarea celulelor roșii, reduce pigmentarea și contribuie la uniformizarea culorii pielii.
    7.    Uleiul de pește – conține acizi grași Omega-3 care sunt esențiali pentru prevenirea acneei, reducerea ridurilor fine și menținerea hidratării pielii. Cu ajutorul suplimentelor din ulei de pește, tenul tău va arăta mai tânăr, hidratat și luminos!
    8.    Probioticele – bacteriile benefice care se găsesc în aceste suplimente alimentare reglează imunitatea, sistemul digestiv și au un impact direct asupra pielii. Toxinele din intestine pot provoca acnee, inflamații și imperfecțiuni la nivelul tenului. Se recomandă consumarea alimentelor bogate în probiotice, în special lactate, sau apelează cu încredere la suplimentele alimentare.

Va asteptam in farmaciile Ropharma cu multe alte recomandari de calitate ale specialistilor nostri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`