Prima pagină » Titlurile zilei » Fantezii nebune! Un individ și-a violat fiica aproape în fiecare zi și a vrut să o batjocorească și pe verișoara acesteia. Detalii incredibile din anchetă – (EXCLUSIV)
Fantezii nebune! Un individ și-a violat fiica aproape în fiecare zi și a vrut să o batjocorească și pe verișoara acesteia. Detalii incredibile din anchetă - (EXCLUSIV)

Fantezii nebune! Un individ și-a violat fiica aproape în fiecare zi și a vrut să o batjocorească și pe verișoara acesteia. Detalii incredibile din anchetă – (EXCLUSIV)

07 iul. 2023, 02:00, 18 ,
Lucian SAVA/ Cosmina PUIU în Titlurile zilei

Încă o poveste de coșmar vine de la Iași. Un individ a fost trimis în judecată după ce și-a violat fiica zile la rând. De parcă nu ar fi fost de ajuns, bărbatul a vrut să o batjocorească și pe verișoara acesteia

Grozăviile petrecute la Iași parcă nu se mai opresc. Recent, în vizorul anchetatorilor a intrat un individ care și-a violat fiica de zeci de ori și a încercat să o batjocorească și pe verișoara acesteia. Pentru ca identitatea celor două minore să fie protejată, reporterii BZI nu vor dezvălui numele niciuneia dintre părțile implicate. Cert este că pentru adolescenta în vârstă de 15 ani coșmarul avea să înceapă în primăvara anului trecut și să se încheie în toamna aceluiași an.

„Faptele inculpatului care cu intenție directă, în perioada mai – noiembrie 2022, a întreţinut în mod repetat (aproape în fiecare seară), prin constrângere, raporturi sexuale normale cu fiica sa minoră, în vârstă de 15 ani, cu care locuia în aceeaşi casă, ameninţând-o cu acte de violenţă şi cu moartea, folosind inclusiv un cuţit pentru a o constrânge, tratamente care i-au pus în primejdie gravă dezvoltarea fizică, intelectuală şi morală, întrunesc elementele constitutive ale infracţiunilor de viol în formă continuată, faptă prev. de art. 218 alin. (1), alin. (3) ind. 1, rap. la alin. (3) lit. a) și b) din C. Pen. cu aplic. art. 35 alin. (1) C. Pen., și rele tratamente aplicate minorului, faptă prev. de art. 197 Cod Penal”, se arată în rechizitoriul procurorilor ieșeni.

Întâi și-a nenorocit fata, apoi a vrut să o batjocorească și pe verișoara acesteia

De parcă nu ar fi fost de ajuns, în toamna anului trecut, individul a încercat să o violeze și pe verișoara fiicei sale.

„Cu intenţie directă, în cursul anului 2021, anterior datei de 09.10.2021, a încercat să întreţină un raport sexual normal prin constrângere cu nepoata sa, respectiv i-a propus să întreţină raporturi sexuale, aceasta a refuzat, apoi a tras-o de picior şi a încercat să o dezbrace, însă susnumita a reușit să scape, fugind din locuință, întruneşte elementele constitutive ale infracţiunii de tentativă la infracțiunea de viol, faptă prev. de art. 32 rap. la art. 218 alin. 1, art. 218 alin. (3) lit. b) Cod Penal”.

Coșmarul fetelor s-a terminat când polițiștii au intrat pe fir. Acum, bărbatul a fost trimis în judecată și va afla ce pedeapsă va primi. Dacă va fi găsit vinovat, riscă să stea ani grei în spatele gratiilor, după ce și-a violat fata, apoi a vrut să o batjocorească și pe verișoara acesteia.

Comentarii
  • Coșmarul fetelor nu s-a terminat și nu se va termina niciodată. Trebuie introdusă pedeapsa cu moartea. Moarte prin taierea a cate unui membru superior, apoi inferior. Ăștia nu-s oameni.

  • IPS Onilă Gay

    Familia tradițională ortodoxă în toată splendoarea ei

  • Bestia nu are ce căuta între oameni.

  • Onila gay sa pupi în cur familia tradițională…

  • Nu merita sa traiasca

    De ce protejați asemenea specimen……?! Sa stie toata lumea de cine sa se ferească! Castrat direct… astia nu se reabilitează niciodata! 🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬

  • 20 de ani cu executare

  • Pr. Pomohaci

    Pareu că era cel mai credincios la slujbe ortodoxul ? Ia traso bunăciunii de la Rusalii pînă în postul Crăciunului în fiecare seară , asta da minune adevărată

  • Director cu 7 amante la servici

    Angajațil la Asistența Socială , ar munci pe brînci la copilașe

  • pr.Pomohaci,credca esti de aceeasi speta cu individul,esti un porc ,un animal,unul care nu merita sa pomenesti Rusalii si Craciun,animalule.La groapa de gunoi cu tine ,sau zii cum te-o fi chemand si trage apa,asta esti.Ca tine sant cu miile,in focul cel nestins o sa intrati,BESTIILOR.

  • Tu director cu 7 amante,realizezi macar cit negru sub unghie ce vorbesti?Cum poti tu sugera acest lucru sa angajeze cineva un asa individ.Ar trebui sa fii gasit si sa dai cu subsemnatul pentra asa afirmatie,neghiobule.Alo politia ce faci?

  • Citesc comentariile si realizez ca Socola ar trebui sa mai construiasca cateva etaje/pavilioane.

  • Era membu usr-piride–din gașca closet -bodea-rangâ–

  • Cîtea boxatu în cap

    Era votant PSD ! Acolo se poartă orice

  • Onila gay sa ți iau în ranga familia ta teaditionalaa LGBDQ

  • Popa proștilor

    Erau acolo și vreo 10 icoane care se holbau la ei da nici una na zis nici mîr !

  • O grămadă de proști nervoși pe aici

  • @dan… Ai dreptate

  • Satanistii nu rezista si se dau de gol. Bravii conducatori ai acestui neam precum Mihai Viteazu,Stefan cel Mare si multi altii construiau biserici drept multumire pentru ajutorul primit de la Dumnezeu si sfinti,pentru ca unii ca cei care nu stiu pe ce lume sunt,sa traiasca in aceasta tara frumoasa. Cei care batjociresc religia ortodoxa sunt niste analfabeti cu doua clase,spalati pe creier de cei care vor raul acestei tari si mintea lor e prea mica pentru a pricepe asa ceva. Ei nu merita sa se bucure de traditiile sfintelor sarbatori si sa traiasca in bezna unde se simt ei bine. Asa ca nu va mai bateti capul cu ei pentru ca acesti satanisti nici nu stiu ce cauta pe aceasta lume,sunt de plans.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *