Prima pagină » Titlurile zilei » Fantezia unui tânăr din Iași a pus poliția pe jar! A intrat în casa fratelui său, i-a violat soția, iar mai apoi a dispărut! Nu a rezistat prea mult și s-a întors în casa groazei să se răzbune (EXCLUSIV)/UPDATE

Fantezia unui tânăr din Iași a pus poliția pe jar! A intrat în casa fratelui său, i-a violat soția, iar mai apoi a dispărut! Nu a rezistat prea mult și s-a întors în casa groazei să se răzbune (EXCLUSIV)/UPDATE

15 iun. 2022, 02:00, 17 ,
Dragos Savin, în Titlurile zilei

Un tânăr din Iași a vrut cu orice preț o noapte de amor cu soția fratelui său. Bărbatul a mers la casa cumnatei sale, iar după ce a băut niște vin a început să o violeze. Nu i-a păsat că în casă sunt și nepoții săi, iar acum este căutat de poliție

Viol ca în filmele de groază la Iași. Un bărbat a vrut cu orice preț să facă sex cu soția fratelui său. Nu a stat prea multe pe gânduri și și-a pus planul nebun în aplicare. Totul avea să se petreacă în comuna ieșeană Belcești. Acolo Liviu Butnaru, un tânăr de 36 de ani s-a gândit că dacă-și vizitează cumnata cânt fratele său nu este acasă ar avea o șansă să facă sex cu ea. A mers la casa acesteia, iar femeia l-a poftit la masă. L-ar fi servit cu niște vin. Liviu a prins curaj și ar fi început să tragă de femeie. Aceasta nu a vrut să întrețină relații sexuale cu individul, însă asta nu a ajutat-o cu nimic. Butnaru s-a năpustit asupra ei și a constrâns-o să întrețină relații sexuale. După ce actul în sine a fost consumat, Butnaru a plecat din casa cumnatei, acolo unde se aflau și doi nepoți de-ai săi.

UPDATE: Bărbatul a fost prins. A fost reținut pentru 24 de ore

În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 14 iunie a.c., bărbatul bănuit de comiterea faptelor a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore. La data de 15 iunie a.c., acesta va fi prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârlău.

Și-a sunat soțul să-i povestească prin ce a trecut

Imediat după ce a rămas singură femeia și-a sunat soțul, iar mai apoi a sunat la poliție. Din acel moment lucrurile au degenerat.

„În noaptea de 12 spre 13 iunie a.c., am fost sesizați de o femeie din comuna Belcești, cu privire la faptul că a fost victima unei infracțiuni de viol. Din cercetările efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că în seara de 12 iunie a.c., un bărbat de 36 de ani ar fi violat-o pe femeia de 38 de ani. De asemenea, ulterior sesizării, bărbatul ar fi lovit-o pe femeie și l-ar fi amenințat telefonic pe concubinul acesteia. Totodată, în cursul nopții de 12 spre 13 iunie a.c., bărbatul ar fi provocat distrugeri la geamurile de la ușa locuinței femeii și i-ar fi sustras un televizor. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol, lovire sau alte violențe, amenințare, distrugere, furt calificat și influențarea declarațiilor, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii situații de fapt și luarea măsurilor legale ce se impun”, a precizat Ioana Bîlea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Finalul unui coșmar s-a dovedit a fi începutul

Practic, după sesizarea făcută de femeie, un echipaj de poliție a ajuns în zonă. Femeia a fost preluată de oamenii legii și dusă la Institutul de Medicină Legală (IML) Iași pentru a fi expertizată. Practic polițiștii au vrut să afle dacă femeia a fost într-adevăr violată de cumnat. Ulterior aceasta a fost dusă de agenți acasă. Ceea ce părea a fi finalul unui coșmar s-a dovedit a fi începutul. După ce a ajuns acasă, femeia s-a trezit din nou cu cumnatul său pe cap. De data aceasta individul nu a mai venit să facă sex ci să o bată pentru că a sesizat poliția. Liviu Butnaru a lovit-o de mai multe ori, a spart un geam și a furat din casă un televizor. Polițiștii din zonă s-au întors la casa femeii să verifice dacă totul este în regulă, fără să fie chemați de cineva. Când au ajuns, femeia le-a povestit că Butnaru a intrat din nou în casa ei, a lovit-o, a spart geamul și a furat televizorul. De atunci oamenii legii îl caută de bărbat. Când va fi găsit, cel mai probabil va ajunge în spatele gratiilor.

Trebuie precizat că după incidentele relatate mai sus, victima a plecat din Belcești pentru a fi în siguranță. Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu Liviu Butnaru, individul care a violat-o pe soția fratelui său.

Comentarii
  • Din cauza plictiselii, a prietenilor care nu sunt acolo la nevoie, probleme financiare si alte cauze, oamenii ajung sa isi vada sfarsitul zilelor si fac lucruri care le regreta mai tarziu. Ceea ce este cel mai dureros este sa cauti ajutor, sa incerci sa rezolvi din probleme dar sa gasesti numai indiferenta. Singuratatea si lipsa de ocupatie poate crea un mediu foarte nociv iae situatia poate ajunge de nesuportat odata ce banii nu mai ajung si nu se mai rezolva nimic. Sa stiti si voi asta, sa va sustineti reciproc, colegii sau cei noi veniti in domeniu. sa faceti mai multe ca cei care se descurca mai greu sa gaseaca informatii necesare mai usor.

  • Lumea e plina de idioti ,dar mai idioti ca la Belcesti ,jur pe sfinta cruce ca nu gasesti

  • Cine ,Liviu Butnaru din Tansa ?Nu se poate ,a comis un alt viol ?
    Bine ca nu a violat vreun politist de prin Belcesti .Da nu are cum ca asia politarii stau ziua mare inchisi in post

  • JAMES BONDDD de Harlau

    La Belcesti cind ai violul inseamna ca urmeaza omorul .Dar stati linistiti ca il avem pe marele anchetator maestru concHistador James Bond CRETU MIHAITA .
    Cum ii mai aresteaza el pe toti ,bun baiat ,pacat ca e curva si infinge cutite pe la spate amicilor sai .

  • PE URMELE VIOLATORULUI

    Si cum pina acuma anchetatorul Corisei nu l-a prins ?
    Liviu Butnaru da cu crisnicu la Hodora pe Bahlhui si corsei da la lanseta in barajul Tansa Belcesti .
    Macar daca pescuiau impreuna ca tot au acelasi hobbi .

  • Satul Tansa Belcesti a creiat monstri ai puscariilor .Butnaru Liviu cunoscut de localnici cu pseudonimul TARZAN BELCESTEANUL a reusit sa uimeasca toata tara prin agresivitatea sa ,ferocitatea cu care comite violurile .
    E supune victimele la niste chinuri groaznice ,cica are falusul in forma de piramida .

  • PE BUNE.........

    E jale la Belcesti ,e foame mare acolo ,poate de asta e si seceta ca rautatea e la ea acasa la Belcesti .E plina comuna de violatori ,bombardieri curve si prostituate .
    Si Politia ce face ?
    Sta la pescuit pe Barajul Tansa Belcesti ca Liviu Butnaru vrea sa ajunga sectorist in Tansa .

  • Liviu Tarzan se ascunde la Spuma Marius ,poate face politia o razie si il prinde ca asta mai fute vreo doua mamici si uite asa mai apare un monstru in Belcesti pe modelul Pasaris alias Cojocaru Constantin zis PISICA NEAGRA

  • IPS Marele Alb

    Familia traditional ortodoxa in sfintele ei traditii

  • Fratele Kagula

    Iar la Belcești? Dar ce e acolo frate?

  • SEXUL LA BELCESTI E PLACERE CURATA

    CA LA BELCESTI LA NIMENEA ,FRATELE ISI FUTE SORA ,SE FUT CUMNATII INTRE EI ,LIVIU BUTNARU ISI FUTE CUMNATA ,TOATA COMUNA SE FUTE

  • Ii spui lu Cotan Guta ca Barajul nu e a lui ,nu e a lu masa ,e al nostru Tansanilor in vecicii vecilor amin ,si mai spui ca ii rup capul ala de oaie cu cabina daca mai impusca pe baraj ,ca nu mai scapa el .

  • Vind ciine pechinez ciuuaua incrucisat cu maidanez kaki .Pret avantajos ,va dau si mascul autentic pntru un numar ,sincer ma sacrific pentru o eventuala cumparatoare .
    Ne vedem in parcare la Profi .Ma suni ,iubito

  • sex anal la Belcesti

    Cica i-a tras-o rau Liviul asta violator lui cumnata-sa ,ia dat si sus si jos si din capra si din pozitia misionarului si la urma s-a masturbat facind un labete

  • Cica atunci cind o FUTEA era cu ochii la icoane si cind a slobozit a inceput una sa plinga si una sa rida , a terminat si sa cacat in cerdac si sa sters cu perdeaua de la usa , la iesire ia futut matzei un sut in cap de a zburat in copac , apoi dus a fost !, asa e viata la Belcesti si toti sunt veseli si pusi pe cotzaiala prin vecini ori in familie

  • Toti sunte ti niste lepre , da de ce nu ziceti ca politia este de caca maca si nu isi face treaba?

  • Gigi balasel

    Da hoțul de mitu ciobanu care are zece de violuri cu minori asta Tarzan gainaru asta futa găini și ducea lui mitu din tansa sa crească masa hoți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *