Prima pagină » Actualitate » Fanii vedetei au motive de bucurie: Unde a deschis Gabriela Cristea primul magazin fizic

Fanii vedetei au motive de bucurie: Unde a deschis Gabriela Cristea primul magazin fizic

19 apr. 2024, 12:49,
BZI.ro, în Actualitate

Vești bune pentru fanii Gabrielei Cristea. S-a aflat unde a deschis Gabriela Cristea primul magazin fizic. De aici poţi cumpăra produsele tradiţionale realizate de vedeta TV. Fanii au fost uimiți când au văzut ce prețuri a stabilit vedeta pentru fiecare produs.

Unde a deschis Gabriela Cristea primul magazin fizic

Gabriela Cristea se bucură de un succes în plan profesional. Vedeta TV și-a deschis propriul business în domeniul culinar, cu care deja face furori. Aceasta a fost mereu o femeie ambițioasă, care a reușit mereu tot ce și-a propus, iar de data aceasta a demonstrat că excelează. Gabriela Cristea are propriul ei laborator de cozonaci și și-a deschis primul magazin fizic. Locația se află în DN1 Value Center, din Balotești și deja s-a bucurat de primii clienți. Gabriela Cristea se implică în tot ce ține de acest proiect și se asigură că lucrurile merg ca la carte, muncind din răsputeri pentru a-i surprinde pe cei care îi calcă pragul.

„Yuhuu! Am mai bifat o realizare, Insula de la DN1 Value Center s-a deschis de astăzi pentru voi! Doar am trecut să văd cum arată și mă întorc în laborator. Vă așteptăm cu drag să ne degustați produsele”, a spus Gabriela Cristea pe rețelele de socializare.

Vedeta TV s-a arătat încântată de marea sa realizare și la fel de fericiți sunt și fanii ei. Se bucură pentru tot ce a realizat și nu au ezitat să îi transmită urări de bine după ce aceasta le-a dat vestea cea mare. Mulți deja și-au anunțat vizita și mărturisesc că ard de nerăbdare să deguste bunătățile.

Care sunt prețurile în magazin

Gabriela Cristea a început de puțin timp afacerea cu producția și comercializarea de cozonaci, făcuți după rețeta proprie. Cunoscută pentru cariera sa de succes pe micile ecrane și pentru talentul său în fața camerelor de filmat, Gabriela Cristea a vrut să arate că este și o gospodină desăvârșită.

Decizia de a începe acest business nu a fost una întâmplătoare pentru Gabriela Cristea. Aceasta și-a petrecut mult timp în bucătărie, dezvoltându-și abilitățile și pasiunea pentru gătit în timpul liber, motiv pentru care a vrut să ducă talentul ei la un alt nivel. Datorită experienței sale ca gospodină, Gabriela a hotărât să își împărtășească talentele culinare cu publicul larg, lansând o afacere în cozonaci de înaltă calitate, făcuți după propria ei rețetă.

Vedeta TV spune că produsele sale sunt speciale, având în vedere că pune suflet și dragoste în pregătirea fiecărui cozonac. Fiecare sortiment din gama sa variată este gândit cu meticulozitate și rezultatele sunt, de fiecare dată, impresionante.

De la cozonaci cu ciocolată și cremă gianduia și nuci, până la cozonaci cu fistic sau piure de măr, dă naștere unor preparate de-a dreptul speciale, care satisfac chiar și cei mai pretențioși clienți.

Legat de prețurile practicate, Gabriela Cristea a fost criticată de clienți, pe motiv că ar fi exagerat de mari. Cozonacii săi încep de la 85 de lei pentru opțiunile mai simple, precum cei cu mere, nucă sau caramel sărat, și ajung până la 140 de lei pentru cei mai prețioși, cum ar fi cei cu fistic. Cu o greutate de 900 de grame fiecare, acești cozonaci sunt alegerea perfectă pentru momentele speciale sau pentru a fi împărtășiți cu cei dragi.

Acum, Gabriela Cristea a deschis primul magazin fizic unde comercializează cozonacii pe care îi produce.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *