Prima pagină » International » Fanii legendarului Elvis Presley sunt în extaz! Iată ce surpriză li se pregătește
Fanii legendarului Elvis Presley sunt în extaz! Iată ce surpriză li se pregătește

Fanii legendarului Elvis Presley sunt în extaz! Iată ce surpriză li se pregătește

27 aug. 2024, 22:20,
în International

Obiecte de colecție din lumea muzicii și filmului, inclusiv inele de aur care au aparținut lui Elvis Presley și o scrisoare semnată de Brian Wilson, membru fondator al trupei Beach Boys, vor fi scoase la licitație în acest weekend, anunță Reuters.

Licitația, intitulată „Artefacte din Hollywood & Muzică” și organizată de casa de licitații Kruse GWS Auctions, va include aproape 400 de loturi, printre care se numără obiecte ce au aparținut unor personalități precum Prince, Aaliyah și Abigail Folger, fiica unui baron al cafelei și victimă a crimelor comise de secta lui Charles Manson.

„Această licitație include câteva piese cu o puternică încărcătură emoțională”, a declarat licitatoarea Brigitte Kruse. „Este vorba despre tragismul care înconjoară dispariția prematură a unor figuri emblematice”, a adăugat ea.

Bijuterii ale cântăreţului Elvis Presley, scoase la vânzare

Printre cele mai valoroase obiecte se numără câteva care au aparținut lui Elvis Presley, cum ar fi un microfon folosit în perioada în care acesta cânta la Las Vegas, o sticlă de medicamente datată „Martie 1977” și două inele de aur unice, estimate să se vândă între 35.000 și 60.000 de dolari.

Bijuteriile lui Elvis Presley, care a murit în august 1977, „rămân unele dintre cele mai valoroase bunuri de colecție din lume”, a subliniat Brigitte Kruse.

O altă piesă remarcabilă este o scrisoare scrisă de mână de Brian Wilson către Mike Love, colegul său din trupa Beach Boys și verișorul său. Potrivit lui Brigitte Kruse, această scrisoare ar putea fi vândută pentru aproximativ 10.000 de dolari.

Licitația va avea loc sâmbătă, 31 august, și va fi transmisă online în direct.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *