Prima pagină » Cancan » Fanii “Chefi la cuțite”, reacție dură după ce Nina Hariton a câștigat sezonul unsprezece. “Dezamăgitor”

Fanii “Chefi la cuțite”, reacție dură după ce Nina Hariton a câștigat sezonul unsprezece. “Dezamăgitor”

22 iun. 2023, 11:12,
în Cancan

Nina Hariton este câștigătoarea sezonului 11, Chefi la cuțite. Concurenta lui Sorin Bontea a plecat acasă cu premiul cel mare, dar nu toți telespectatorii s-au bucurat să afle acest lucru. Internauții au lăsat zeci de mesaje după marea finală, iar unii se declară dezamăgiți de rezultat.

Fanii Chefi la cuțite, reacție dură după ce Nina Hariton a câștigat sezonul 11. Nina Hariton a câștigat premiul Chefi la cuțite, sezonul 11. Marea finală a show-ului culinar a avut loc miercuri seara, iar concurenta din echipa lui Sorin Bontea a plecat acasă cu premiul de 30.000 de euro. Finala a fost senzațională, mai ales că pentru prima dată în istoria show-ului, toti cei trei câștigători ai cuțitelor de aur au devenit finaliști.

Reacție dură după ce Nina Hariton a câștigat “Chefi la cuțite”

Nina Hariton s-a luptat în marea finală cu Paul Tudosescu și cu Laurentiu Neamtu. Cei doi au făcut parte din echipa lui Cătălin Scărlătescu și din echipa lui Florin Dumitrescu. Toți au încercat să facă preparate senzaționale, dar Nina Hariton a fost cea care a plecat acasă cu marele premiu.

Concurenta din echipa lui Sorin Bontea a plecat acasă cu marele premiu de 30.000 de euro. Nina Hariton a concurant alături de Paul Tudosescu și Laurentiu Neamtu, toti trei fiind cutitul de aur al juratilor. Nina i-a impresionat pe jurați încă din preselecțiile emisiunii și a primit trei cutite de aur.

După ce s-a aflat că Ninta Hariton a câștigat Chefi la cutite 2023, fanii emisiunii au avut numeroase reacții în mediul online. Multi s-au bucurat, iar alții au fost dezamăgiti.

“Sincer, chiar e ciudat că 6 din 11 sezoane au fost câștigate de același chef. Foarte multă regie degeaba! Nu merita Nina să câștige nici 1% acest sezon. Laurențiu și Pablo peste ea în orice duel individual’, Din nou, nu a câștigat cel mai bun’, Sa câstigi pe caz social asta înseamnă Chefi la Cuțite’, Dezamăgitor”, sunt câteva dintre reacțiile nemulțumiților, de pe pagina oficială de Facebook a emisiunii.

Chiar și așa, au existat si internauti care au fost multumiti de rezultat. Eu chiar nu pricep de ce și-a luat Nina atâta hate în online. Și-a coordonat foarte bine echipa, a fost organizată, a muncit cot la cot cu colegii ei, pe care i-a tratat cu respect. Să nu uităm că de la început a primit 3 cuțite de aur, clar’, Bravo, fată, chiar meriți’.

Cine este Nina Hariton, câștigătoarea Chefi la cuțite 2023

Nina Hariton este din Republica Moldova și lucrează ca agent imobiliar în Paris, unde locuiește de opt ani. De mic copil a fost pasionată de bucătărie, iar acum și-a făcut curaj și a decis să participe la Chefi la cuțite. Nina Hariton a pregătit pentru preselecții un piept de găină de fermă cu piure de brocolli, reușind să-i impresioneze pe cei trei jurați.

„Gătitul îl fac pentru familie, pentru prieteni. Mie îmi place foarte mult să primesc oameni și să fac farfurii frumoase, chiar și seara, acasă, atunci când gătim’, a declarat Nina Hariton.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *