Prima pagină » Cancan ultimă oră » Fane Văncică, interlopul care și-a umilit și bătut amanta cu bestialitate, a fost arestat

Fane Văncică, interlopul care și-a umilit și bătut amanta cu bestialitate, a fost arestat

27 sept. 2022, 18:40, 1 ,
în Cancan ultimă oră

Fane Văncică, pe numele său real Niță Cami, a fost arestat pentru 30 de zile după ce, în urmă cu mai multe luni a fost filmat cum și-a umilit și bătut amanta.

Polițiștii bucureșteni au făcut o percheziție la domiciliul unui bărbat cercetat într-un dosar penal de lipsire de libertate în mod ilegal și tulburarea ordinii și liniștii publice, a anunțat Poliția Capitalei.

Fane Văncică a fost arestat

Potrivit anchetatorilor, marți dimineață, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul Grupuri Infracționale Violente au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, în municipiul București, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Bărbatul bănuit de săvârșirea faptelor a fost dus la audieri. Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4.

Fane Văncică a fost filmat în timp ce lovea cu bestialitate o femeie care era lipsită de apărare

Reamintim că Fane Văncică a fost filmat în timp ce lovea cu bestialitate o femeie care era lipsită de apărare.

Așadar, cel care se consideră a fi model pentru tineri, un interlop de joasă speță, Fane Vancică este filmat când lovește o femeie pe care o amenință cu moartea. Femeia plânge și îi cere interlopului să o lase în pace, dar fără succes. Imaginile au ajuns virale pe rețelele de socializare. Halucinante nu sunt doar scenele prezentate de BZI.RO, ci și scuzele interlopului.

Acesta și-a cerut iertare față de soția sa și copiii săi și a explicat faptul că „orice bărbat care îşi permite să tină o casă, două, are și o amantă”. Imagini cu acte de violență domestică de o cruzime uluitoare au fost publicate pe rețelele de socializare.

„În primul rând vreau să îmi cer scuze faţa de soţia mea, de Maria. Îmi iubesc prea mult soţia, îmi iubesc prea mult copiii că să nu îmi cer scuze.

Orice bărbat care îşi permite să ţină o casă, două, trei mai are şi o amantă. Am avut o amantă, o am în continuare (…) Datorită faptului că am fost foarte gelos, când am fost naş, am chemat-o la mine, acum patru luni de zile şi am avut impresia că se uită pe un prieten. Şi când am avut impresia că se uită de Ahmed m-am luat de ea”, spune Fane Vancică, justificând modul în care a lovit-o cu bestialitate pe tânără.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *