Prima pagină » Actualitate » Fane Vancică este căutat de poliție după ce a bătut cu bestialitate o femeie

Fane Vancică este căutat de poliție după ce a bătut cu bestialitate o femeie

31 aug. 2022, 09:42, 2 ,
în Actualitate

Fane Vancică este căutat de poliție după ce în urmă cu două zile, pe rețelele de socializare a apărut un filmuleț în care acesta bate cu bestialitate o femeie. Polițiștii au deschis deja dosar penal pentru violențe și a identificat-o pe femeia agresată care nu a depus plângere.

Fane Vancică, interlop român care controlează activitatea infracțională din Sectorul 5 din București a început să fie un vlogger spunând că a lăsat în urmă trecutul. Acesta a intrat în conflict cu mai mulți interlopi printre care și cu Sile sau Nuțu Cămătaru.

Fane Vancică este căutat de poliție

Fane Vancică este căutat de poliție pentru a da explicații referitoare la apariția unui filmuleț în care agresează o femeie. Polițiștii din cadrul Poliției București au comunicat faptul că, după apariția imaginilor în spațiul public s-au autosesizat și au demarat o anchetă. Oamenii legii au declarat pentru jurnaliști faptul că, imediat după identificarea femeii care apare în clip au căutat-o și au dus-o la secție pentru audieri. După audieri, poliţiştii au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva interlopului

Poliția Capitalei s-a autosesizat după apariția imaginilor șocante în care interlopul Fane Văncică lovește cu sălbăticie o femeie așezată în genuchi, iar acum agenții îl caută pe bărbat, a anunțat marți seară instituția. De asemenea, femeia agresată a fost audiată și a fost emis un ordin de protecție provizoriu împotriva interlopului.

” La acest moment, polițiștii desfășoară activități în vederea depistării pentru a fi audiat și pentru a-i fi aduse la cunoștință interdicțiile ordinului de protecție provizoriu”, a anunțat Poliția Municipiului București, într-un comunicat.

Poliţiştii au explicat faptul că există o anchetă în curs pentru mai multe infracțiuni printre care infracțiuni de lovire și alte violențe. Oamenii legii au mai arătat faptul că nu există nicio plângere în acest sens din partea femeii.

Fane Vancică lovește cu bestialitate o femeie

Filmulețul în care Fane Vancică lovește o femeie a ajuns viral pe rețelele de socializare. Interlopul apare în filmuleț vizibil aflat sub influența băuturilor alcoolice și îi spune femeii că poate intra în pușcărie și o lovește. Scuza bărbatului este și mai penibilă. Acesta a explicat, ulterior apariției filmulețului pe rețelele de socializare că era beat și că i s-a părut că femeia, care îi este în mod oficial amantă, s-ar fi uitat la un prieten al interlopului. Incidentul s-a produs la un eveniment la care cei doi au participat:

„În primul rând vreau să îmi cer scuze faţa de soţia mea, de Maria. Îmi iubesc prea mult soţia, îmi iubesc prea mult copiii că să nu îmi cer scuze.

Orice bărbat care îşi permite să ţină o casă, două, trei mai are şi o amantă. Am avut o amantă, o am în continuare (…) Datorită faptului că am fost foarte gelos, când am fost naş, am chemat-o la mine, acum patru luni de zile şi am avut impresia că se uită pe un prieten. Şi când am avut impresia că se uită de Ahmed m-am luat de ea”, spune Fane Vancică, justificând modul în care a lovit-o cu bestialitate pe tânără. Așadar, poliția ar trebui să facă eforturi și mai mari să îl găsească pe Fane Vancică cel care și-a bătut cu bestialitate femeia.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`