Prima pagină » Actualitate » Familie de români, suspectată că a furat mâncare la all-inclusive, în Bulgaria: „Te oprea ca la controlul vamal!”
Familie de români, suspectată că a furat mâncare la all-inclusive, în Bulgaria: „Te oprea ca la controlul vamal!”

Familie de români, suspectată că a furat mâncare la all-inclusive, în Bulgaria: „Te oprea ca la controlul vamal!”

30 aug. 2024, 09:53, 1 ,
în Actualitate

O familie de români a avut parte de o vacanță de coșmar în Bulgaria. Aceștia au ales un hotel din Sunny Beach datorită prețurilor accesibile. Familia de români a fost suspectată că a furat mâncare la all-inclusive, în Bulgaria.

Ce au pățit românii la Sunny Beach a fost făcut public, iar pățaniile prin care au trecut i-au făcut pe mulți să se gândească de două ori înainte să plece la drum.

Familie de români, suspectată că a furat mâncare la all-inclusive, în Bulgaria

Mulți români aleg să-și petreacă vacanțele în Bulgaria, datorită prețurilor accesibile și a serviciilor all-inclusive. Totuși, mulți turiști s-au plâns, pe rețelele de socializare, despre condițiile oferite de hotelurile din Bulgaria. Este și cazul lui Mădălin, un român care a mers împreună cu familia lui, să se relaxeze câteva zile la mare.

Românii au ales stațiunea Sunny Beach și au cumpărat vacanța încă din luna februarie, când prețul era unul avantajos. Când au ajuns la fața locului și au primit cheia de la cameră, au avut parte de un șoc din cauza mizeriei serviciile deplorabile.

„Pentru că recenziile despre acest hotel din Sunny Beach sunt puține spre deloc vreau să vă împărtășesc din propria experienta astfel încât cine face ca mine, ca mine să pățească. Deci sa începem cu începutul: februarie 2024 cumpăr «belete» 5 nopți la «all inclusiv-premium» hotel 4 stele, contra sumei de 630 euro (cu discount de 50 ca sunt client fidel) pentru părinte 1, părinte 2 și doua mici marmote de 5, respectiv 8 ani. Recenziile, atâtea câte erau, arătau undeva nota 8…sau 8.5…nu mai rețin“, și-a început povestea românul.

Cu cât se apropia timpul de plecării, Mădălin a început să intre la bănuieli în legătură cu vacanța în Bulgaria din recenziilor pe care le citea. La check-in a dat 20 de leva pentru a primi o cameră mai bună, doar că nu știa ce urmează.

„Ajungem la masă, «coadă» ca la pâine pe vremea lui Ceaușescu, sala de mese destul de mică, astfel încât trebuia să ai puțină răbdare să termine careva de mâncat să poți găsi un loc. Te așezi la rând si ușor înaintezi către ceva ce seamănă cu o cantină de asistați social adică sub nivelul «împinge tava», câteva feluri de mâncare, niște pepene, prune, câteva prăjituri colorate parcă (virgula) cu acuarela, bere, vin alb și roșu la dozator, sucuri la dozator. Ca să nu vă plictisesc: mâncarea este mediu spre slab repetitivă in proporție de 99%. Sucurile – apă chioară colorată. Berea este sub orice nivel sigur mai slabă decât un «Bucegi» la pet de 2.5“, a povestit românul.

Controlați ca să nu fure mâncare!

Lovitura de grație a fost în momentul în care cineva de la pază a început să verifice mai multe genți ale clienților, să nu cumva să plece cu mâncarea din restaurant.

„La ieșirea din sala de mese un mic „cerber” de 22…25 de ani te oprea ca la controlul vamal si nu te lăsa sa părăsești incinta nici măcar cu o prună!!! Idiotul a avut tupeul să caute și câteva doamne în genți!! De neimaginat!!!“, a menționat turistul român.

Bărbatul a fost nemulțumit și de situația de pe plajă, dar și de la piscinele hotelului.

„Când am îndrăznit sa întreb unde este TV prin satelit am fost întrebat: ai venit să te uiți la TV sau să stai la plajă? Mare dreptate a avut, dar de fapt… nu. Plaja superbă, nisip fin, loc pentru cearșaf destul. Surpriza a fost că în prima zi efectiv înotai printre maldăre de alge circa 20…30 m. Piscina mică pentru copii, piscina mare pentru adulti, de fapt tentative de piscine. Periculoase, alunecoase, un singur tobogan și ăla șubred de ziceam că se răstoarnă din moment în moment. Băiețelul chiar s-a tăiat la un deget de la picior în interiorul bazinului“, a mai precizat românul, după ce familia sa a fost suspectată că a furat mâncare la all-inclusive, în Bulgaria.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`