Prima pagină » International » Familia unor români din Anglia este îndurerată. Băiețelul lor de doar 5 ani a fost înjunghiat mortal
Familia unor români din Anglia este îndurerată. Băiețelul lor de doar 5 ani a fost înjunghiat mortal

Familia unor români din Anglia este îndurerată. Băiețelul lor de doar 5 ani a fost înjunghiat mortal

27 ian. 2022, 22:14,
în International

Băieţelul unor români din Anglia, în vârstă de cinci ani, a fost înjunghiat mortal în casa lor din Earlsdon. O femeie în vârstă de 49 de ani, cunoştinţă a familiei, a fost arestată sub suspiciunea de crimă.

Părinții băiețelului, Cristina și Dorinel, l-au descris drept „cel mai frumos copil din lume”.

„Zâmbea mereu de când se trezea şi până când se culca. Avea atât de multă energie. Îi plăcea să danseze şi să cânte. El este toată inima noastră, toată dragostea noastră şi este totul pentru noi doi”, au transmis părinţii lui Mario, conform BBC.

David-Mario, copilul de 5 ani, se afla în grija femeii de 49 de ani în momentul accidentului, potrivit polițiștilor britanici. El a fost găsit grav rănit, marți seara, în jurul orei 18:00, când a fost confirmat decesul.

În urma examinării post-mortem, s-a constatat că băiețelul a murit în urma unei răni grave provocate prin înjunghiere.

Vecinii se declară șocați de crima cutremurătoare.

„Nu putem înţelege cât de dureros e. (…) Comunitatea este şocată şi întristată de moartea acestui băiat. Continuăm să îndemnăm oamenii să evite speculaţiile pe reţelele de socializare sau să distribuie postări care, în cele din urmă, ar putea spori suferinţa familiei”, a declarat Ronan Tyrer de la poliţia din West Midlands.

Din mărturiile martorilor, reiese că femeia ar fi fost văzută alergând într-un magazin Co-op din apropierea locuinţei strigând „Poliţia, poliţia! Copilul meu, copilul meu” înainte ca poliţiştii să descopere în mod tragic cadavrul băiatului la mai puţin de o oră după acest episod.

O persoană care a asistat la rugăminţile femeii a oferit publicației The Sun o declarație în care relata evenimentele la care a fost martor.

„A intrat strigând după ajutor în jurul orei 17.20. A strigată să fie chemată poliţia şi apoi a plecat. Era într-o vizibilă suferinţă.

Poliţia a fost chemată şi apoi au închis magazinul. Le-au spus tuturor să iasă din magazin. Cred că verificau camerele de supraveghere să îşi dea seama unde s-a dus această femeie. Nu ştiu cine a fost femeia – m-am gândit că trebuie să fi fost mama dacă a spus copilul meu”, a comunicat martorul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`