Prima pagină » Cancan » Familia Țiriac a intrat în război cu Serena Williams. Totul a venit dupa atacul fostei jucătoare de tenis la adresa Simonei Halep

Familia Țiriac a intrat în război cu Serena Williams. Totul a venit dupa atacul fostei jucătoare de tenis la adresa Simonei Halep

14 sept. 2023, 12:23,
BZI.ro, în Cancan

Familia Țiriac prin vocea lui Alexandru Ion Țiriac, fiul lui Ion Țiriac, a venit cu un răspuns tăios pentru Serena Williams. Fosta jucătoare de tenis din SUA, care a câștigat 23 de trofee de Grand Slam, a făcut remarci sarcastice pe platformele de socializare în urma suspendării Simonei Halep pentru dopaj.

Serena Williams a dat de înțeles că dorește să obțină cu determinare al optulea titlu la Wimbledon. Fosta lideră mondială a suferit o înfrângere în finala turneului în 2019, în fața Simonei Halep. În același timp, Alexis Ohanian, soțul sportivei din America, a făcut aluzii ironice la adresa jucătoarei născute în Constanța, în legătură cu situația în care se află.

Familia Țiriac a intrat în război cu Serena Williams

Alexandru Țiriac a dat o replică aspră lui Serena Williams. Prin intermediul mai multor InstaStory-uri, fiul lui Ion Țiriac a prezentat dovezi care pun sub semnele întrebării performanțele Serenei Williams în perioada 2010-2015, când aceasta a primit aprobarea din partea WADA de a folosi substanțe interzise, precum oxicodonă, hidromorfonă, prednison și metilprednisolon.

„Ca să fie clar, toate sunt ‘excepții speciale’ date de zeci de ani aceluiași individ, aceștia sunt steroizi și alte suplimente hormonale interzise. Ce fac ele pentru un sportiv? Voi traduce efectul lor medical:

1. antiinflamator

2. îmbunătățirea performanței

3. reduce oboseala

4. recuperare rapidă

5. crește puterea și rezistența

6. elimină durerea

Dacă vrem să vorbim despre cifre, înainte să întrebi despre numărul 8, hai să întrebăm despre numele de la 1 la 23 ‘campioano’”, a scris Alexandru Ion Țiriac pe contul personal de Instagram.

Toni Iuruc, despre suspendarea Simonei Halep

Toni, fostul partener al Simonei Halep am luat-o că decizia de ITIA este excesiv de severă și o crede nevinovată.

Sportiva a declarat că intenționează să facă apel la Tribunalul Sportiv de la Lausanne și să utilizeze toate mijloacele legale împotriva companiei care a produs suplimentul despre care susţine că a fost contaminat.

„Îmi pare foarte rău de Simona. Este o veste teribilă. Nu vreau să mă gândesc ce o fi în sufletul ei. Vă spun la modul cel mai serios că sunt foarte mirat de această suspendare, pentru că mi se pare prea drastică. Nu sunt specialist, nu mă pricep, nu o să spun că eu cunosc ceea ce înseamnă tot acest proces legat de dopajul Simonei.

Nu mă pricep la aceste lucruri, dar mi se pare o decizie foarte, foarte dură. Gândiți-vă, patru ani de suspendare! Este ceva ce, fără să fiu expert, nu știu dacă vreun tenismen sau sportiv într-o situație similară a primit. Îmi aduc aminte de alți sportivi.

Au primit 10 luni sau 12 luni, dar patru ani mi se pare o decizie de o duritate dusă la extrem. Altfel nu am ce să să mai spun, pentru că nu pot să comentez legitimitatea acestei decizii, nu mă pricep. Vreau doar să spun că o susțin pe Simona, îmi pare foarte rău de ceea ce i se întâmplă.

O cunosc, știu cât de mult a luptat pentru imaginea ei în tenis, pentru locul pe care ajuns, pentru dorința de a aduce rezultate și de a face onoare României. Eu am văzut-o antrenându-se la 40, 50 de grade. Este un om care și-a dedicat toată viața tenisului”, a spus Toni Iuruc, potrivit Fanatik.

Familia Țiriac, prin vocea lui Alexandru Ion Țiriac, a intrat în război cu Serena Williams.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *