Prima pagină » Titlurile zilei » Familia medicului rezident care s-a aruncat cu bebelușul de la etajul 3 este în stare de șoc! Miruna Mihaela Manea: „Trecem printr-o tragedie” – FOTO/VIDEO

Familia medicului rezident care s-a aruncat cu bebelușul de la etajul 3 este în stare de șoc! Miruna Mihaela Manea: „Trecem printr-o tragedie” – FOTO/VIDEO

12 ian. 2024, 02:00, 8 ,
Codruța ȘOROAGĂ, în Titlurile zilei

Familia Mălinei Pâslaru, medicul rezident care a sărit, miercuri după-amiază, cu bebelușul de la etajul 3, este în stare de șoc. Tânăra în vârstă de 30 de ani și-a aruncat bebelușul de 4 luni în gol după ce apartamentul în care locuia a fost cuprins de flăcări. Mai apoi, tânăra mămică a sărit de la fereastră.

Mălina Pâslaru, medicul rezident care s-a aruncat de la etaj, își iubea foarte mult bebelușul: „Era foarte mândră de copilul său”

Mălina Pâslaru, tânăra care s-a aruncat cu bebelușul său în gol de la etajul 3, a studiat Medicina la Universitatea de Medicină „Grigore T. Popa” Iași, iar în anul 2019 a susținut examenul de rezidențiat, fiind medic rezident în cadrul Laboratorului de Analize Medicale al Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Spiridon” Iași până când a intrat în concediu de maternitate. Și sora tinerei, Miruna Mihaela Manea, a studiat tot la UMF Iași, iar acum este medic rezident nefrologie la Spitalul Clinic Municipal „Dr. Gavril Curteanu” Oradea.

Reporterii BZI au contactat-o pe sora Mălinei Pâslaru, iar tânăra a rămas uimită când a aflat că Lucian Ștefan Pâslaru, cumnatul său, a spus că Mălina avea probleme de natură psihică. Cu toate acestea, Miruna Mihaela Manea a refuzat să ofere alte informații despre relația dintre cei doi.

„Trecem printr-o tragedie, așa că vă rugăm să ne respectați intimitatea”, a spus Miruna Mihaela Manea.

Colegii Mălinei Pâslaru susțin că tânăra era muncitoare și își iubea foarte mult copilul.

„Era foarte mândră de copilul său. Este o persoană extraordinară, foarte blândă și sensibilă”, a declarat o colegă de-a Mălinei Pâslaru.

După ce, joi dimineață, bebelușul de 4 luni al Mălinei Pâslaru a încetat din viață, Miruna Mihaela Manea și-a schimbat fotografia de la profil cu o imagine de doliu, iar apropiații i-au lăsat zeci de mesaje de condoleanțe.

Mălina Pâslaru a fost văzută de un psiholog clinician

În urma căzăturii de la înălțime, Mălina Pâslaru a suferit un traumatism la coloană, fractură de bazin, fractură a membrului inferior și arsuri de gradul I și II la nivelul membrelor superioare. Tânăra a fost văzută, joi, 11 ianuarie 2024, de psihologul Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Spiridon” Iași.

„Pacienta este conștientă, stabilă hemodinamic, în următoarele zile va fi operată pentru arsură. A fost văzută și de psihologul spitalului”, a declarat prof. dr. Diana Cimpoeșu, coordonator UPU-SMURD Iași.

Din nefericire, în urma impactului, bebelușul în vârstă de 4 luni a suferit leziuni extrem de grave la nivel cranio-cerebral. Băiețelul a fost investigat de medicii de la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Sf. Maria” Iași, iar apoi transferat la Spitalul de Neurochirurgie din Iași, unde a încetat din viață în cursul serii de 10 ianuarie 2024.

Acum, familia medicului rezident care s-a aruncat de la etaj împreună cu bebelușul său se pregătește de înmormântarea micuțului.

Comentarii
  • Tragedia putea fi evitata dragi parinti! Cand ati venit la Iasi si ati gasit-o batuta trebuia sa o luati acasa cu copilul. Acum e mai bine? Cum v-ati intors lasand-o la Iasi, stiind ca fiica dv sta cu un sot care o bate??
    Eu il bagam atunci in puscarie!!

  • Criminalul de barbat-su….Betivul cu internari la Socola. Sa-si aminteasca cum venea beat sau mahmur cand lucra la firma de cadastru la Bacau si facea scene de nervi. A venit la Iasi la o firma cu acelasi profilsi la fel facea. Cred ca a fost dat afara betivul. Cazul asta seamana cu Nicoara , cazul cu mezosoprana impinsa pe scari. Un nenorocit.Eu cred ca pus foc care a ars mocnit mai mult timp pana au izbucnit flacarile, a incuiat-o in casa si a plecat ca sa spuna ca el nu e implicat ca nu era acasa.

  • Singura tragedie este ca noi trebuie sa va suportam, oligofrenilor !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Saracutul copilas

    Unii aleg sa ramana in astfel de relatii, din pacate. Pur si simplu nu vor sa fie ajutati. Nu ii pot intelege 🫤

    Ce e mai rau, e ca trebuie sa sufere copiii. ☹️

  • la puscarie domnul sot si tata, de Craciun faceai scandal in apartament

  • Părinții așa zisei doctorițe sunt vinovați 98% – era schizofrenică – boala au ascuns-o părinții și schizofrenica nu și-a mai luat tratamentul de când a rămas însărcinată până a sărit pe geam.
    Părinți din Vaslui, la ce să te aștepți, au fost mulțumiți că auscăpat de ea, au plasat-o la fraier și acum au pe cine da vina.

  • Tot stiti si de fapt nu stiti nimic,pacat de copil in rest nu mai e nimic de spus se descurca ei

  • Sora din Vaslui, parintii in Suceava? Si toata shcoala 23 a putut fi martora la certurile inclusiv de peste zi – si la tragedie. Un rau imens si atata paguba facuta atator oameni din jur de doi nebuni care cel putzin macar nu trebuiau sa se mai si reproduca. Pacat de copil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *