Prima pagină » Cancan » Familia lui Florin Salam trece prin momente extrem de grele. Mama cântărețului se simte tot mai rău

Familia lui Florin Salam trece prin momente extrem de grele. Mama cântărețului se simte tot mai rău

10 aug. 2020, 11:28,
BZI.ro, în Cancan

Familia lui Florin Salam trece prin momente de groază. După ce fratele artistului a ajuns în stare critică la Spitalul Matei Balş din Capitala, o nouă tragedie se abate asupra familiei sale. Problemele de sănătate ale lui Nelutu Salam au un efect cu totul neaşteptat.

Mama artistului a suferit un şoc atunci că a aflat că fiul ei cel mare a ajuns într-o stare critică la AŢI.

Familia lui Florin Salam trece prin momente extrem de grele

Mama lui Florin Salam s-a îmbolnăvit de inimă rea şi toţi apropiaţii se tem pentru ce este mai rău. Ajunsă la o vârstă înaintată, femeia a trecut cu greu peste pierderea soţului. Acum sănătatea acesteia este pusă din nou la grea încercare după ce fratele cântăreţului trece prin momente extrem de dificile.

”Mama lui Florin Salam e bătrână și are și ea probleme de sănătate. Ea îl iubește enorm pe Neluțu, e primul ei băiat, iar când a auzit că de la o simplă răcealî a ajuns la Terapie Intensivă a avut un șoc. E foarte complicat în familia lor. Florin a fost plecate zilele astea la priveghi la cumnatul lui (Emi Pian, n.r.), surorile fac cu rândul și merg la spital că poate li se face milă celor de acolo și le dau informații despre Neluțu. În același timp, trebuie să stea mereu și cu mama, să o supravegheze, pentru că nu se simte bine deloc. În fiecare zi le întreab pe surori dacă mai au vreo veste despre Neluțu”, a povestit o sursă apropiată familiei.

Din cauza acestei situaţii Florin Salam a apelat la un gest disperat şi anume de a chema toate televiziunile în fata Institutului Matei Balș, acolo unde se află internat fratele lui. Artistul a acuzat faptul că medicii nu dau familiei nici o informație despre starea fratelui său și că acest lucru o afectează și mai rău pe mama lui.

Familia lui Florin Salam trece cu rândul la spital și acasă, lângă mama lor

”Florin e foarte supărat pentru că nu mai suportă să-și vadă familia în starea asta. E conștient că fiecare zi fără vești de la spital o face pe mama lui să fie și mai rău. Surorile lui nu mai știu pe unde s-o apuce, plus că au și ele familie. Medicii nu se gndesc cât rău pot face prin felul ăsta de a se comporta”, a mai spus sursa citată.

Ion Stoian, cunoscut sub numele de Nelu Salam, a fost internat în urmă cu câteva săptămâni fiind suspect de coronavirus. După mai multe teste negative, bărbatul a fost confirmat iar în timpul internării starea lui s-a agravat. În prezent, el este în stare gravă, la Terapie Intensivă, intubat și există informații că organele au început să-i cedeze. Fratele lui Florin Salam suferă de diabet și are probleme cardiace.

Salam are proces cu Seif Duduianu

Salam este în centrul unui proces cu Seif, fratele lui Emi, dar și cu alți membri ai grupării Duduianu.

Unul dintre liderii celebrului clan, Sofian Văduva, zis Denom, este printre cei cinci arestați preventiv luna trecută și este personaj-cheie în dosarul în care este acuzat că i-ar fi șantajat și „stors” de 100.000 de euro pe maneliștii Florin Salam și Nicolae Gută.

În mai anul acesta, Emi a postat pe internet un clip în care mărturisea că urmează ziua să de naștere, iar „cumătrul” Salam nu i-a răspuns la mesajele trimise și, mai mult, nici nu a confirmat că va fi prezent la petrecerea spectaculoasă.

„Vreau să ajungă live-ul ăsta la un om foarte important, pe care l-am considerat frățiorul meu și viața mea. Dar, în schimb, e grea ralitatea… Să mor io dacă nu e grea realitatea!… Băi, oameni buni, eu sunt un om care nu deranjez pe nimeni, vreau să ajungă live-ul sta la cineva la care eu, frații și familia mea am ținut mult, dar n-o să mai ținem, că n-avem cum. Persoana aia nu se iubește nici pe el! O să spun niște cuvinte ca între doi frați. Mă doare, de aia vorbesc. În momentul în care eu țin la tine, la copiii tăi, la familia ta, la viața ta, nu te-am deranjat niciodată, oare de ce tu să fii atât de rău…”, îi transmitea atunci Pian lui Salam.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *